Domov » Lepota & zdravje » Paris Hilton razkrila trike za popolni nanos samoporjavitvenega losjona

Paris Hilton razkrila trike za popolni nanos samoporjavitvenega losjona

Lepota & zdravjeNega
Paris Hilton razkrila trike za popolni nanos samoporjavitvenega losjona
📷 The Glam App

Kako do sijoče, porjavele kože, kot bi jo poljubilo sonce.

Ko gre za lepotičenje, je Paris Hilton zagotovo pravi naslov. Nekateri celo pravijo, da je prva lepotna influencerka. In po vseh teh letih dedinja še kar veča svoj vpliv in imperij.

Poleg DJ-janja pa je Paris tudi že lansirala nešteto lepotnih linij, tako da vsekakor ve nekaj o kozmetiki. In čeprav si privošči številne lepotne tretmaje v kozmetičnih salonih, enega vedno opravi v udobju lastnega doma – in to je nanos samoporjavitvenega losjona.

Paris je za InStyle razkrila nekaj svojih skrivnosti za popolni nanos brez lis.

1. Dom je tam kjer je samoporjavitev.
“Samoporjavitvene spreje vedno uporabljam le doma, ker sovražim kasnejšo vožnjo z avtom,” je razkrila Paris.

2. Ampak najprej, kopel.
“Vedno si najprej privoščim vodno kopel in naredim piling,” pravi. Glede na to, da je zelo pomembno, da se po nanosu samoporjavitvenega losjona/spreja ne zmočiš, je zelo pomembno, da se stuširaš ali skopaš pred tem, hkrati pa odstraniš tudi odmrle kožne celice, da je tvoja koža sveža in pripravljena na samoporjavitev.

3. Ne moreš zgrešiti s črno.
Ne pozabi, da izdelki za samoporjavitev za seboj vedno puščajo sledi, ne glede na to, kakšno formulacijo uporabiš. Nikar ne nosi kakšnih svetlih barv, svetuje Paris, investiraj pa tudi v temno posteljnino. “Zelo priporočljivo je imeti črno posteljnino. Tega sem se naučila iz lastnih napak.”

4. Prespi.
Ko že govorimo o postelji – čas za nanos samoporjavitvenega losjona si vzemi v večernih urah in se nato odpravi v posteljo. To je najbolj siguren način, da se izogneš napakam, losjon/sprej pa se dobro vpije v kožo. “Osušim se in odpravim v spat. Ko se zjutraj nato zbudim in stuširam, umetna porjavitev izgleda odlično,” še svetuje Hiltonova.