Domov » VIP » Je tudi Khloé Kardashian varala?

Je tudi Khloé Kardashian varala?

VIP
Je tudi Khloé Kardashian varala?
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Zvezdnica, zasuta z obtožbami, spregovorila o težki temi…

Khloé Kardashian se sooča z govoricami, da se je sama zapletla s Tristanom Thompsonom, ko je bil košarkaš še vedno v zvezi z Jordan Craig, s katero imata 3-letnega sina Prince-a.

V torek je 34-letna zvezdnica na svojih Instagram zgodbah objavila obširno izjavo, v kateri je pojasnila, da ji je Tristan zatrdil, da je samski, še preden sta se zapletla v romanco. “Razočarana sem, da sploh moram to objaviti, ampak … povedati moram svojo resnico. Verjemite, čemur želite,” je začela.

(Khloé Kardashian / Instagram Story)

Khloé je nato pojasnila, kako sta se s Tristanom spoznala. “Moja resnica je: Tristana sem spoznala, ker se je ON ODLOČIL, da gre na slepi zmenek z mano. Organiziral ga je najin skupni prijatelj,” je nadaljevala. “Po tem, ko sva šla na nekaj zmenkov, mi je Tristan povedal, da je njegova bivša punca noseča. Seveda nisem bila naklonjena temu, da bi se še naprej dobivala ali se zapletla v resno zvezo.”

(Khloé Kardashian / Instagram Story)

Khloé je tudi povedala, da ji je Tristan “zagotovil, da se je z bivšo razšel že davno pred tem, preden sva se midva spoznala” in “govorila sem tudi z njegovimi najbližjimi”.

“Pokazal mi je fizični dokaz (dogovor med obema), govorila pa sem tudi z njegovimi odvetniki, ki so vse skupaj potrdili,” je razkrila. “Njegovi najboljši prijatelji, poslovni partnerji in celo njegova mati so mi povedali, da sta se z bivšo razšla, še preden sva se midva spoznala.”

Zvezdnica serije Keeping Up With the Kardashians, ki ima s Tristanom 1-letno hčerko True pravi, da je to njena resnica. “To je moja resnica! Resnica, ki ji verjamem in zaupam. Če iz kakršnegakoli razloga to NI prava resnica, mi je resnično iskreno žal, da so TRISTAN in njegovi najbližji lagali o čem takšnem!” je nadaljevala. “Molim, da je to resnica. Gospod ve, da molim, ampak zdaj res ne vem, čemu naj verjamem. Resnično, iz dna moje duše mi je žal! Žal mi je za bolečino, ki je bila ustvarjena na tak ali drugačen način.”

(Khloé Kardashian / Instagram Story)

Khloé je nato še zaključila: “Nobena ženska si ne zasluži, da bi šla skozi kaj takšnega! To je MOJA RESNICA.”

Kot verjetno že veš, je Tristan Khloé prevaral vsaj dvakrat – prvič tik pred porodom njune hčerke, drugič pa nedavno z najboljšo prijateljico Kylie Jenner, Jordyn Woods.