6 skrivnosti žensk, ki so vedno v trendu

Ampak, saj veš, brez večjega truda…

Vse imamo tisto eno prijateljico, ki je konstantno en korak pred zadnjimi trendi – ampak nikoli ne izgleda, kot da bi se kaj dosti trudila za to. In ne boš verjela, to je pravzaprav zelo preprosto doseči. To je šest skrivnosti za lahkoten slog.

Shranjujejo slike stajlingov za inspiracijo

Vse potrebujemo malo modnega navdiha od časa do časa. Ključno pa je, da imamo slikovno inspiracijo pri roki točno takrat, ko jo najbolj potrebujemo. Dame, ki so vedno v trendu, redno shranjujejo slike na Pinterestu ali pa naredijo posnetek zaslona na telefonu, ko zasledijo šik stajling na Instagramu. Te slike te bodo rešile v tistih jutrih, ko boš popolnoma brez navdiha.

Izberejo eno osrednjo točko

Morda je to par popolno prilegajočih kulotk ali pa ‘midi’ krilo – karkoli že je, naj bo to osrednji kos stajlinga, ki je najbolj moden, potem pa sestavi celotni videz okoli tega kosa. Nikar ne poskušaj preveč trendov naenkrat.

Dodajo nepričakovan modni dodatek

Dodaj vsaj en element presenečenja – kot so ubijalsko hude petke ali opazna torba – da običajen, dolgočasen videz preoblikuješ v nekaj posebnega. To je tudi odličen način, kako zaplavaš v bolj trendovske vode.

Premišljeno plastijo

Kaj praviš na plašč čez prepasan šal? Dobro premišljeno plastenje oblačil in modnih dodatkov te v trenutku naredi bolj stajliš. Poleg tega pa boš stvari tudi veliko bolje ponosila.

Kupijo samo stvari, ki zaiskrijo veselje

Dejstvo: Ni pomembno, kako moden ali ekstravaganten je določen kos oblačila, če ne boš 100-odstotno zaljubljena vanj, na tebi ne bo izgledal dobro. Zato vedno sledi samo trendom, ki so ti všeč. In če si v dilemi? Naredi dvotedenski test. Če po nakupu novega oblačila, le-tega ne oblečeš v prvih dveh tednih, ga definitivno vrni. Če bi bil to resnično dober nakup, potem bi komaj čakala, da novo stvar tudi oblečeš.

Vedo, kaj jim pristaja

Najbolj ironično pri tem, da zgledaš modno pa je to, da ti dejansko sploh ni treba striktno slediti modnim trendom. Ko enkrat ugotoviš, kaj ti pravzaprav pristaja, uporabi to kot smernice pri kupovanju novih oblačil. Na primer: veš, da odlično izgledaš v hlačah (veliko bolj kot v obleki). Poskusi jih v različnih dolžinah (recimo kulotke), materialih (usnje ali semiš) in celo z različnimi čevlji (na primer s petkami na vezalke ali pa vedno-v-trendu belimi supergami).