6 svetovno znanih zvezdnikov, ki nimajo vozniškega izpita

Številni mega zvezdniki imajo svoje osebne voznike, vendar se vsake toliko časa tudi sami kam zapeljejo. A nikakor ne spodnjih 6 zvezdnikov, ki nimajo vozniškega izpita in zato ves čas potrebujejo osebnega voznika oziroma imajo partnerja z vozniškim izpitom. Nekatera imena te bodo zagotovo presenetila!

J.K Rowling

Slavna avtorica “Harryja Potterja” je kot razloge, zakaj nikoli ni pridobila vozniškega dovoljenja, navedla svoje pomanjkanje prostorske zavesti in težave z mašinami.

Jennifer Lopez

J.Lo ni vozila že več kot dve desetletji, čeprav ji je bivši Alex Rodriguez leta 2019 za njen 50. rojstni dan podaril luksuznega Porscheja, vrednega 110.000 dolarjev. Ko gre za vožnjo po cesti, pevka raje sedi na sovoznikovem sedežu.

Ed Sheeran

Ed je v uspešni britanski seriji o motornih vozilih ‘Top Gear’ priznal, da je prvič sedel za volan avtomobila. Čeprav ne mara vožnje, ima Sheeran v lasti impresivno zbirko luksuznih avtomobilov, za katere je znano, da jih občasno podari svoji ekipi.

Kate Beckinsale

Angleška igralka je razkrila, da je enkrat padla na vozniškem izpitu, nato pa se je sprijaznila s šoferjem za vse svoje potrebe po vožnji.

Cardi B

Cardi B ima, tako kot Ed Sheeran, v lasti zajetno zbirko avtomobilov, čeprav ne zna voziti. Reperka je priznala, da jih je uporabljala za objave na Instagramu in glasbene videoposnetke med oddajo ‘Carpool Karaoke’. Vendar je rekla, da bi rada vozila in da namerava v prihodnosti opraviti vozniški izpit.

Mariah Carey

Nesreča leta 2009 je z grammyjem nagrajeno pevko tako zaznamovala, da je za vedno odrekla vožnji. Dejala je, da je dogodek utrdil njeno odločitev, da je bolje sedeti na zadnjem sedežu avtomobila kot na sprednjem.