Globinska hidracija v samo 2 minuntah? FOREO ve, kako

Poletje, morje, sonce? Smo že globoko v poletju, uživanje v sončnih mesecih pa bo še večje, če bomo poskrbeli za svojo kožo, ki jo poletni ritem zagotovo lahko utrudi.

Švedska beauty-tech znamka FOREO, znana po profesionalnih pripomočkih za nego kože, ki zagotavljajo profesionalno nego v udobju vašega doma, ima vse, kar potrebujete za hidrirano, negovano in nahranjeno kožo, ki bo sijala na čudovitih morskih destinacijah.

FOREO UFO 2 - Modna.si
FOREO UFO 2

Hidracija je ključni korak za doseganje zdrave in sijoče kože, FOREO UFO 2 pa je popoln lepotno-tehnološki pripomoček, ki jo bo nahranil in preoblikoval v samo 2 minutah. Intenzivni tretma, ki ga ponuja, vsebuje osvežilno krioterapijo in negovalne LED-lučke, ki imajo številne blagodejne učinke na kožo, rumena in oranžna svetloba pa sta odlična izbira za nego kože po sončenju.

UFO 2 se uporablja z obraznimi maskami, ki vam bodo omogočile pravo spa izkušnjo. Rožna voda in jojobino olje sta glavni sestavini dišeče maske v obliki krpice Bulgarian Rose, ki bo prava rešitev za žejno kožo.

FOREO Bulgarian Rose - Modna.si
Maske v lističih FOREO Bulgarian Rose

Dermatološko testirana naravna formula je obogatena z negovalnimi peptidi in olji, ki koži vrnejo sijaj, ter oljčnim oljem in oljem jojobinih semen, ki negujeta in pomirita suho kožo obraza. Hialuronska kislina, izvleček svile in vitamin E bodo koži zagotovili mladosten videz in jo pomirili, saj je bila izpostavljena soncu, morju in soli.

Beauty-tech izdelki FOREO so na voljo na foreo.com in pri naših partnerjih – NAMA.