Domov » Moda & stil » 6 trendov nakita, ki jih bomo nosile jeseni 2019

6 trendov nakita, ki jih bomo nosile jeseni 2019

Moda & stilNakit
6 trendov nakita, ki jih bomo nosile jeseni 2019
📷 Angelica Blick

V naših omarah večino časa primanjkuje prostora za nova oblačila. Obstaja pa ena stvar, s katero lahko vedno osvežimo modni videz. In to je nakit.

Od neobdelanih kamnov do nakita v obliki besed – spoznaj 6 trendov nakita, ki jih boš letošnjo jesen videvala povsod.

Masivne verižice

Delikatne zapestnice in obvratne ‘choker’ verižice prihrani za drugič. Čas je, da vzljubiš opazne, masivne verižice. Še bolje, če imajo tudi kakšen obesek v obliki črke ali perle. Izogibaj pa se verižic s preveč kristali in bleščic. Zdaj je ‘IN’ preprosto in minimalistično, ne glede na to ali imaš raje srebrn ali zlat nakit.

(Monica Vinader / Instagram)

Opazni kristalni uhani

Nikoli ne moreš zgrešiti z lepimi opaznimi uhani, ampak medtem ko so leta 2018 na ušesih kraljevale rože in perje, se letošnjo jesen vse vrti okoli čistih kristalov. Ta bleščeči nakit ne bi smela hraniti le za posebne priložnosti, ampak bi morala z njimi popestriti tudi kavbojke in enostavno bluzo ali pa preprosto obleko.

(Shopbop)

Delikatne nagležnice

Morda se ti zdi nenavadno, da bi ravno v času sezone gležnarjev nosila nagležnice, ampak dokler je vreme dovolj toplo, da imaš lahko gole gležnje, bi jih vsekakor morala okrasiti. Popolnoma nič pa ni narobe niti z nagležnicami preko nogavic ali najlonk.

(Aurate New York / Instagram)

Baročni biseri

Nenavadno oblikovani in neusklajeni biseri bodo to jesen ponovno zaživeli. Ogrlice z obeski in uhani z ogromnimi biseri bodo povsod, presenetljivo pa jih boš lahko opazila tudi na zadrgah jop in modnih krilih.

(Kendra Scott)

Naravni in neobdelani kamni

Tako kot baročni biseri bodo letošnjo jesen naša ušesa krasili naravni in neobdelani kamni. Veliko bolj zanimivi od obdelanih kamnov in veliko bolj vsestranski, saj so primerni tako za dnevno kot večerno nošenje.

(Nordstrom)

Besedni uhani

Najprej smo dobili majico z grafičnim potiskom, potem špangice z besedami in zdaj še uhane v obliki besed. Če želiš nekaj sporočiti svetu, si lahko to enostavo obesiš v ušesne mečice.

(Baublebar)