Domov » Zanimivosti » 6 znakov, da imata trdno razmerje

6 znakov, da imata trdno razmerje

Zanimivosti
6 znakov, da imata trdno razmerje
📷 Nivea

Naj živi večna ljubezen!

Pravkar sta praznovala svojo prvo/peto/petnajsto obletnico in to je 6 znakov, da je vajina romantična zveza še vedno trdna kot skala.

 

Pogosto se kregata, vendar se nikoli ne zmerjata
Čeprav se sliši noro, je občasno kreganje in sprejemanje konfliktov zelo dobra stvar. Pravzaprav so raziskave celo pokazale, da je veliko bolje, da poveš kar si misliš, kot pa da konstantno olepšuješ stvari ter tlačiš svoja čustva in želje. Vendar pazi, kregati se moraš znati pravilno, kar pomeni brez zmerjanja in osebnih napadov.

 

Tvoji prijatelji so navdušeni nad tvojim partnerjem
Zapomnil si je vsa imena tvojih prijateljev in pozna tudi kar nekaj podrobnosti iz njihovih življenj. Brez oklevanja in sramu pa se bo celo vključil v žensko debato.

 

Oba lahko v 30-ih sekundah naštejeta vsaj 3 stvari, ki sta se jih naučila drug od drugega
On te je naučil, kako podaljšaš življenjsko dobo bateriji na svojem mobilniku. Ti si ga naučila, kako pripraviti slastno mehiško tortiljo. Ne glede na to, kaj sta drug drugega naučila, najbolj pomembno je, da sta zaradi drug drugega boljši osebi.

 

Načrtujeta samostojne večere doma in zunaj
Imeti trdno zvezo pomeni, da nista ljubosumna, ko se en od vaju odloči samostojno preživeti večer zunaj s prijatelji. Enako velja za samostojne večere doma: ko z nekom živiš skupaj, zelo ceniš tudi (občasne) samostojne večerne trenutke na kavču pred televizijo.

 

Popolnoma mirna si, ko razpravljata o položnicah
Denar … huh. To je ena od najbolj delikatnih tem za pogovor. Nikakor se vama ni potrebno v vsem strinjati, morata pa se biti sposobna odraslo pogovarjati o stvareh kot so krediti, prihranki za krizne primere itd. In ponavljamo, brez zmerjanj in obtoževanj!

 

Skupaj se odpravljata v posteljo
On je nočna ptica, ti zaspiš že med večernim filmom na kavču. Tudi če ne postaneta zaspana istočasno, je v trdni zvezi ključnega pomena to, da se skupaj odpravita v posteljo, vsak od vaju pa zaspi takrat, ko mu tako narekuje telo.