7 jesenskih trendov, ki jih lahko nosiš že zdaj!

Ko se sprehajaš po trgovinah ali surfaš po spletnih straneh z oblačili, lahko kljub poletnim temperaturam opaziš že ogromno jesenskih kosov. Ampak, zakaj bi čakala na čas, ko začne listje spreminjati svoje barve, ko pa lahko nekatere največje jesenske trende nosiš že zdaj?

Predstavljamo ti 7 jesenskih trendov, ki jih lahko v trgovinah kupiš in dejansko tudi nosiš že zdaj!

Žamet

Potenje v žametni obleki? Ne najbolj simpatično. Modni dodatki v obliki čevljev in torbice? Zelo prikupno.

Opazna rdeča

Jesen se bo odela v rdečo barvo. Pomisli na odtenke od bordo rdeče do jabolčno rdeče. Zdaj jo nosi v kombinaciji z milenijsko roza za svežo barvno kombinacijo.

Blazerji iz 80-ih

Podložena ramena so nazaj! Daljši modeli in z dvojnimi gumbi izgledajo odlično z odrezanimi kavbojkami in lahkotno belo majico.

Rožnati vzorci

V mislih imamo manj delikatnih pastelnih cvetov in več vijoličnih prepletenih vej.

Hlače s črto

Različica 2017 je modna in elegantna. Kombiniraj jih z bluzo in petkami in se v udobnem poslovnem stajlingu odpravi v službo.

Maksimalistična obutev

Ali so to bleščeče superge, kovinski gležnarji ali poslikane balerinke, čevlji z okraski bodo zvezde prihajajoče sezone. Ostali kosi stajlinga naj bodo minimalistični, da bodo čevlji resnično izstopali.

Stisnjeni pasovi

En od naših najljubših jesenskih trendov je ultra laskajoči stisnjen pas – pristoji čisto vsem oblikam postave, saj te stisne v najožjem delu.