7 modnih barv za lase, ki se jih splača poskusiti

Edgy, vendar na prefinjen način!

Prihaja čas za barvanje las! Od toplih pramenov bučne barve pa do sivih las, najbolj modno napredni odtenki so vsi, razen toplih blond pramenov, ki jih videvamo že leta. Če na Instagramu že nekaj časa opažaš in občuduješ ekstremne transformacije, sama pa potrebuješ ogromno spodbude za kakršnokoli spremembo, potem si oglej spodnjih sedem primerov, ki ti prikazujejo, kako neklasične odtenke nositi na pravilen način.

Bučnato oranžna

Je popoln prehodni odtenek za vse rjavolaske, ki si želijo jesenske osvežitve. Svojega frizerja prosi za bakren sijaj ter mešanico svetlejših in temnejših pramenov, ki dodajo barvi dimenzijo.

Platinasto blond

Platinasto blond lasje podirajo meje med ‘edgy’ in elegantnim videzom in vse je odvisno od tega, kakšna ličila uporabiš zraven. Taylor je z zadimljenimi očmi in porjavelo kožo ustvarila svež, poletni videz.

Rožnato zlata

Si blondinka? Potem na lase nanesi rožnato-bež preliv, ki bo ustvaril nežno, vendar opazno spremembo. Preliv bo tako ali tako z vsakim pranjem bolj zbledel in zopet boš imela nazaj svoje blond lase.

Hladna siva

Še ena svetla alternativa za blond barvo je srebrni preliv, ki lepo popestri temne lase s svetlimi konicami. Nasvet: Za vzdrževanje hladnega odtenka enkrat na teden uporabi vijolični šampon ali vijolično hranilno masko/balzam).

Vijoličen preliv

Ali pa poskusi z barvo sivke. Ko ne veš, kako na svetlo ali temno bi se pobarvala, se osredotoči na svoj ten kože. Dame s svetlejšo poltjo se odločite za bolj drzne, draguljne odtenke vijolične (da ne boste izgledale preveč bledo), ženskam s srednje temno in zelo temnejšo poltjo pa odlično pristajajo pastelni odtenki.

Vijolične konice

Če se bojiš drastičnih sprememb, potem si prebarvaj zgolj konice, ki naj se prelivajo v barvo ostalih las.

Pisano

Zakaj bi morala izbrati zgolj eno bravo, ko pa imaš lahko kar vse hkrati? Da bi preprečila ponesrečen izgled mavrice, naj bodo lasje pri lasišču temnejše barve, proti konicam pa naj se prelivajo v različne odtenke podobne barvne družine (na primer roza, vijolična in modra).