7 načinov, kako stopiti iz stilske rutine

Čas je za spremembo!

Pride dan – po vsej verjetnosti se je že večkrat zgodil – ko se zaveš, da nosiš iste hlače že četrti dan zapored v tednu. Čeprav vse stremimo k temu, da bi iz naših modnih naložb potegnile čim več, pa enega in istega kosa običajno sploh ne nosimo zaradi tega. Draga moja, zelo verjetno je, da si zapadla v stilsko rutino. Sledi sedem nasvetov, kako po hitrem postopku stopiš iz nje!

Izogibaj se denimu

In se raje obleci v klasične hlače. Če že podzavestno konstantno posegaš po skinny jeansu, ti morda lahko predlagamo, da za spremembo poskusiš kulotke ali hlače s širokimi hlačnicami? In če jih še vedno ne preneseš, kaj praviš na denim kulotke ali hlače na zvonec, ki zopet prihajajo v modo? Najboljši del je ta, da te nove silhuete prisilijo da spoznaš nove silhuete in po vsej verjentosti začneš izbirate nove modele topov, ki se bodo lepo ujeli širšimi hlačnicami.

Misli večplastno

Vedno naj ti bo cilj, da oblečeš vsaj 3 stvari, torej, da se ne ustaviš zgolj pri hlačah in topu (dolgočasno), ampak stajling popestriš še s kakšnim modnim dodatkom. Plasti naredijo celotni videz bol zanimiv in si zaradi tega lahko bolj originalna pri sestavljanju stajlinga. Začni počasi, morda z rutko okoli vratu, ki jo kombiniraj k topu z golimi rameni.

Poskusi monokromatski videz (ampak ne s črno in belo)

Ok, to ne pomeni, da sev celoti oblečeš v črno in belo (kot običajno). Poskusi s svetlo roza od glave do pet ali oranžno, ki bo dala tvojemu stajlingu popolnoma novo perspektivo – in mnogo pohval. Monokromatski videz lahko ustvariš z obleko in blazerjem ali pa različnimi zgornjimi in spodnjimi deli v istem barvnem odtenku.

Ne zapravi vikendov

Zelo enostavno je zapasti v rutino superg in legic oziroma hlač za prosti čas, ampak resnici na ljubo, s tem ne delaš nobene usluge svoji ustvarjalni duši. Za vikende se še posebej potrudi in vzemi čas za razmislek o dnevni modni kombinaciji. Prisežemo, lahkotna obleka je enako udobna kot športne hlače.

Dodaj strukturo svoji torbici

Najlažji način, kako v trenutku izgledati bolj urejeno? Z damsko torbico. V velike brezoblične torbice resda lahko pospraviš pol svoje omare, ampak niso vedno najbolj modna izbira. Zato vrečasti torbici privošči malo počitka in za spremembo vzemi trdno torbico, ki drži obliko tudi, ko jo položiš na mizo.

Vzljubi krila s supergami

V današnjem času je bolj kot kadarkoli do sedaj, sprejemljivo nositi superge vsak dan v tednu. In nimamo v mislih popolnoma nič športnega. Če je tvoja obsesija z visokimi petkami dosegla Carrie-jino iz Seksa v mestu, poskusi salonarje za začetek vsaj en dan v tednu zamenjati s svežimi belimi supergami.

Nadeni si velike opazne uhane

Če boš upoštevala zgolj eno stvar iz tega seznama, potem upamo, da so to opazni viseči uhani, ki popestrijo čisto vsak stajling. Zopet prihajajo v modo in vsaka prava fashionista bi si morala čimprej kakšne omisliti.