Kim Kardashian intervjuvala Kylie Jenner o njenih najboljših lepotnih skrivnostih

Če obstajajo sorodniki, ki ti bodo dali #sistergoals, potem sta to Kim Kardashian West in Kylie Jenner. Samoimenovana “mini Kim” je vedno govorila, kako zelo jo navdihuje starejša sestra. V nadaljevanju si preberi, kaj vse je Kim vprašala mlajšo sestro in katere najboljše lepotne skrivnosti je razkrila Kylie.

Kim Kardashian West: “Si mi kdaj kaj ukradla? Obljubim, da ne bom jezna.”

Kylie Jenner: “Oh, večkrat, ampak si me vedno odkrila.”

KKW: “Kaaaaaj? Povej mi!”

KJ: “Iz tvoje omare sem jemala jakne.”

KKW: “Oh, saj res … ko sem odšla gor v tvojo sobo so bile vse moje obleke tam.”

KJ: “Ja, ampak ne grem pa nikoli k tebi domov in jemljem stvari.”

KKW: “Si kdaj lagala svoji mami, ne pa svojim sestram?”

KJ: “O, bog! Velikokrat. No, ne spet tolikokrat.”

KKW: “Ok, sledi vprašanje: mama mi je konstantno razkrivala lepotne skrivnosti. Zanima me, ali jih je tudi tebi?”

KJ: “Hm, niti ne.”

KKW: “Meni je svetovala, naj za odstranjevanje ličil in piling uporabim toplo krpico. Ni mi popolnoma jasno, zakaj tega nasveta ni predala naprej. Kateri je najboljši lepotni nasvet, ki si ga kadarkoli dobila?”

KJ: “Khloé mi vedno govori, da moram nanesti kremo z zaščitnim faktorjem. Jaz pa se kolikor se le da izogibam kremam, ker mi vsaka povzroči izbruhe mozoljev. Vlažilne kreme so sicer dobre, vendar z njimi ni za pretiravati.”

KKW: “Kateri pa je najboljši lepotni nasvet, ki si ga dobila od mene?”

KJ: “Naj uporabljam kremo okoli oči. Bili smo na Bora Bori in sta obe s Kourtney rekli, naj jo takoj kupim in začnem uporabljati.”

KKW: “Kako smešno, da se spomniš tega.”

KJ: “Ko je moja koža suha, nanesem malo vlažilne kreme od zamke Kiehl’s pod oči.”

KKW: “To bi resnično morala početi vsak dan. Ok, katera je največja lepotna napaka, ki si jo naredila?”

KJ: “No, v nekem obdobju so bile moje ustnice definitivno malenkost prevelike.”

KKW: “Ja.”

KJ: “Bila sem navdušena in imela občutek, da jih moram še bolj povečati. Potem pa ste mi vi rekli: “Kylie, malo se moraš umiriti.” In morala sem iti nazj, da so mi jih popravili, tako da je bil kar nor proces. Še dobro, da nisem pristala na oddaji Botched.”

KKW: “Se spomniš, ko sem si dala lasersko odstraniti tanke dlačice? Imela sem nadležne dlačice na čelu in vsak fotograf jih je s photoshopom vedno odstranil. Včasih ti resnično zavidam te male dlačice, se mi zdi da so zelo mladostne. Konstantno jih preveč analiziram.”

KJ: “Že precej dolgo časa smo pod drobnogledom in definitivno je vsak izmed nas v preteklosti naredil ogromno napak.”

KKW: “Ja, lahko si pogledaš katerokoli staro epizodo. Katere pa so dobre in slabe strani tega, da imaš konstantno kamere okoli sebe?”

KJ: “Najboljši del je, da bomo imeli spomine za vedno. Poleg tega pa tudi veliko več časa preživimo skupaj zaradi snemanja oddaj. Najslabše pa je … Ne vem, ni veliko slabih stvari. Mogoče zgolj to, da nisi vedno razpoložen za snemanje.”

KKW: “Ni trenutka brez kamere. Kaj me lahko naučiš glede Snapchata?”

KJ: “Veliko sem ga študirala in vedno želim ljudem ponuditi to, kar si želijo gledati. Sploh ne gre za to, da si želim danes objaviti vse svoje avte. Ampak vem, da jih ljudje želijo videti in živeti svoje življenje preko nas. Če bi gledala tvoj Snapchat, bi si želela videti veliko tebe, Kanyeja in Nor. Rada bi videla tudi veliko več tvoje hiše.”

KKW: “Moram se prisiliti, da kaj objavim. Bi mi malo pomagala in upravljala nekaj dni moj Snapchat?”

KJ: “Ja!”

KKW: “Kdo je tvoja lepotna ikona?”

KJ: “Občutek imam, da bi morala reči, da si to ti.”

KKW: “No, ne bi ti bilo treba tega reči … ampak si bom vzela za kompliment!”

KJ: “Ampak si! Zgledujem se po tebi.”

KKW: “Kako prisrčno. Od vseh sester sem ti jaz dala največ lepotnih nasvetov. Še ko si bila zelo majhna. Kateri je tvoj najbolj zgoden spomin?”

KJ: “Ko sem bila stara 4 leta. Bili smo v stari El Dorado hiši, Khloé pa je rekla: “Tvoj rojstni dan je danes! Pokaži mi s prsti, koliko si stara.” In ko sem bila kaznovana, ker nisem pojedla svoje solate.”

KKW: “Spomnim se, da si bila veliko kaznovana, ker nisi hotela jesti določene hrane. Kaj bi našla v tvojem hladilniku, če bi ga odprla ta trenutek?”

KJ: “Veliko stisnjenih sokov, jajca, mleko. In vedno moram imeti na zalogi sir cheddar.”

KKW: “Kaj je bilo najboljše in kaj najbolj zahtevno pri odraščanju kot moja mlajša sestrica?”

KJ: “Najboljše je bilo, da ste vse tako punčkaste ženske in ste v tako žensko tudi oblikovale, kar mi je neskončno všeč.”

KKW: “In najbolj zahtevno?”

KJ: “Definitivno je najbolj zahtevno biti najmlajši in poskušati najti samega sebe ter biti prepoznaven kot odrasla oseba. Vsi me imajo še vedno za otroka … kar tudi sem.”

KKW: “Vedno boš naš otroček. Kaj si želiš biti, ko boš velika?”

KJ: “Moj glavni cilj je moja kozmetična linija. Vanjo vlagam vso svojo energijo in se zanjo trudim po svojih najboljših močeh.”

KKW: “Mislim, da še nikoli za nič nisem dobila toliko povpraševanj, kot za Lip Kits. Večkrat rečem mami za kakšnega, da so ljudje potem srečni. To je res noro. Res sem vesela zate … in rada bi prišla na večerjo!”

KJ: “Vem, zelo te pogrešamo.”

KKW: “Rada te imam.”