7 najbolje plačanih resničnostnih zvezdnikov

Na vrhu lestvice kraljujejo ženske!

Ko govorimo o resničnostnih zvezdnikih nikakor ne moremo mimo ene družine: Kardashian-Jenner, ki zaseda kar šest od sedmih najbolje plačanih mest med resničnostnimi zvezdniki. Kim Kardashian-West je daleč najbolje plačana, saj je lansko leto zaslužila kar 51 milijonov dolarjev. Te bo pa zagotovo presentilo dejstvo, od kje zvezdnici priteka na račun največ denarja – nikakor ne od serije Keeping Up With The Kardashians. Kim največ zasluži s svojimi mobilnimi aplikacijami – njena mobilna igrica Kim Kardashian: Hollywood ji je lansko leto prinesla kar 40% celotnega prihodka. Potem pa temu dodaj še plačane objave na Instagramu, Kimoji-je, naročnine na aplikacije in vse to skupaj pripelje do enega zaključka: Kim Kardashian je digitalna kraljica.

Prvih sedem mest najbolje plačanih resničnostnih zvezdnikov zasedajo same ženske, ki so skupaj zaslužile neverjetnih 131 milijonov dolarjev. Od tega zneska je samo družina Kardashian-Jenner zaslužila 122.5 milijonov dolarjev (brez Roba Kardashiana ali Caitlyn Jenner).

Na drugem mestu je Kylie Jenner, ki je z 19-imi leti najmlajša na seznamu. Njenih 18 milijonov dolarjev je na račun prikapljajo od resničnostnega šova na televizijski mreži E!, sodelovanja z znamkami, kot so Puma, Topshop in Pacsun, njene aplikacije in plačanih Instagram objav.

Kendall Jenner se je zasidrala na tretjem mestu s 17-imi milijoni dolarjev. Tako kot njene sestre tudi njej priteka denar na račun od TV šova in njene aplikacije, poleg tega pa Kendall služi denar tudi z manekenstvom. Pravzaprav je Kendall trenutno tudi ena od najbolje plačanih manekenk.

Edina oseba na seznamu, ki ne nosi priimka Kardashian ali Jenner pa je Bethenny Frankel iz resničnostne serije The Real Housewives of New York City, ki jo predvajajo na televizijski mreži Bravo.

7. Bethenny Frankel – 8.5 milijona dolarjev

6. Kourtney Kardashian – 10 milijonov dolarjev

5. Kris Jenner – 11.5 milijonov dolarjev

4. Khloe Kardashian – 15 milijonov dolarjev

3. Kendall Jenner – 17 milijonov dolarjev

2. Kylie Jenner – 18 milijonov dolarjev

1. Kim Kardashian-West – 51 milijonov dolarjev