7 največjih trendov nakita za popestritev poletnih stajlingov

Vse od letošnjih prvih vročih dni smo obsedene s čopi, lahkotnimi hlačami in zaščitnim faktorjem 30. Morda se ti ne zdi ravno najbolj primeren čas za masiven nakit, vendar smo našli nekaj poletnih stilov, zaradi katerih se boš vsak dan počutila kot na dopustu – tudi če si obtičala v pisarni. To je 7 največjih poletnih trendov na področju nakita.

Geometrijski kovinski uhani

Preveliki, svetleči in presenetljivo lahki: ogromne srebrne ali zlate kroglice povezane z osnovo dodajo pridih dramatičnosti še tako običajnemu stajlingu.

Večstopenjski resasti uhani

Lansko leto so bili moderni viseči perlasti in perjasti uhani, letos pa te bodo razveseljevali ombré resasti uhani. Daljši kot so, bolje bo!

Super-delikatne choker verižice

Že lansko leto je trend iz 90-ih preplavil modne ulice, letos pa se ponovno vrača, vendar v bolj damski obliki s tankimi verižicami in majhnimi obeski.

Po strojni opremi navdihnjene zapestnice

Ne razumi nas narobe: obožujemo poletne živahne odtenke in ženstvene rože, vendar pa lahko v kombinaciji s še bolj dekliškimi zapestnicami izgledajo malenkost preveč. Ustvari ravnotežje z robustnimi zapestnicami, ki izgledajo kot zaokrivljeni žeblji ali izvijači. To bo tvojemu videzu dodalo nepričakovano ostrino.

Opazne elegantne ure

Zdi, da imamo vsako leto nov urni trend. Še pred nekaj leti so bile moderne masivne ure, ki so jih nato zamenjale tanke in delikatne, letos pa bomo zopet prisegale na bolj opazne, vendar brezčasne kose. Išči ure s privlačnimi skalami in velikimi številčnicami ter elegantnimi usnjenimi pasovi ali prepleteno kovino.

Neujemajoči prstani

Delikatni prstai so že dolgo naša obsesija. Ampak, namesto, da kombiniraš samo tanke in zlate prstane, si daj malo duška in za ležeren videz kombiniraj tebele, tanke, srebrne, zlate, popisane: eklektična mešanice izgleda igrivo in zanimivo.

Večplastne verižice z obeski

Enako velja za tanke verižice in kovinske obvratne verižice. Všeč nam je kontrast različnih dolžin in oblik, ki se med seboj prepletajo. Še posebej pa pridejo lepo do izraza, če zraven oblečeš majico ali top z globokim V-izrezom.