fbpx

7 skrivnosti neverjetno pogumnih žensk

Nauči se biti totalno neustrašna!

Ona se ne boji dati odpoved v službi, da se lahko odpravi na šestmesečno potovanje po Indiji. Ona je vedno prva, ki bo bolni sosedi odnesla celo vrečo sadja. In ona niti dvakrat ne razmisli ali bi se postrigla na kratko. To je sedem skrivnosti vedno neustrašnih žensk.

Njihovi cilji se konstantno razvijajo
Diplomirala si že leta nazaj, ampak to še nikakor ne pomeni, da se zdaj ne bi smela vpisati v tečaj francoskega jezika. Inteligenco moraš gojiti in tvoje sposobnosti niso fiksne in nespremenljive stvari. Ostani radovedna in vsrkavaj čim več znanja kot ga le lahko.

Delajo napake
…in v tem celo nekako uživajo. Namesto, da te napačna smer odvrne od nadaljevanja poti proti cilju, dopusti, da te napolni z energijo in okrepi. Supeeer, nekaj si se naučila iz svojih napak in si zdaj na pravi poti.

Takoj se lotijo zadeve
Resno: nikoli ne boš takoj obvladala dela novi službi ali hobija. Zato nikar ne čakaj na to, da boš pripravljena na spremembo. Preprosto naredi prvi korak, bodi pozorna in se zanesi na druge za pomoč, da ostaneš na pravi poti. In če narediš napako, ni panike (saj veš, na napakah se učimo!).

Ne jemljejo se preveč resno
Ženske, ki tvegajo, negativnih odzivov drugih ne jemljejo kot nekaj, kar odraža njihovo lastno vrednost. Zato naslednjič,ko ti sodelavec (ali sodelavka) poda kritično oceno tvojega dela se mu/ji lepo zahvali za iskreno mnenje, nato pa negativno energijo otresi stran od sebe!

Prosijo za tisto, kar hočejo
Namesto, da te skrbi, kaj si bodo ljudje mislili o tebi, ko jim boš povedala, da si dala odpoved v službi in boš odprla lastno trgovino, vedi, da je vse to del tvoje poti. Presliši negativneže v svojem življenju in samo sledi svojim ciljem.

Poskusijo čisto vse
Ali je to boksanje ali pa skok s padalom, ženske ki rade tvegajo so neverjetno odprtega duha in brez predsodkov. Nikar ne dopusti, da te strah ustavi pred novimi priložnostmi in doživetji.

Ne zamudijo ničesar
Biti neustrašna nikakor ne pomeni, da te nikoli ne sme biti strah. To samo pomeni, da si priznaš, da t eje nečesa strah, ampak to vseeno narediš. Zato namesto, da se izogibaš sosede, ker gre skozi težke čase in ne veš kaj bi ji rekla, se raje sama odpravi do nje s šopkom rož. Polepšala ji boš dan. In to zelo!

0 Comment

Leave a comment