7 trendov z modnih tednov, ki jih dejansko lahko nosiš

Najboljši ulični videzi!

Vsako leto se septembra po ulicah največjih modnih prestolnic sprehajajo največje fashioniste, ki narekujejo modne trende. In medtem, ko so one tam, da si ogledajo spomladanske kolekcije za prihodnje leto, se mi navdušujemo nad njihovimi jesenskimi videzi. To je sedem najbolj opaznih modnih trendov, ki smo jih zasledili na ulicah.

Opazni blazerji

Blazerji, ki govorijo sami zase in imajo opazne detajle so trenutno velik hit. V trgovinah glej za blazerji z gumbi in/ali vezenjem, ki bodo nadgradili prehodne krajše jakne.

Okrašena jeans jakna

Našitki, neti, bleščice, karkoli. Modne fashioniste okrašujejo svoje jeans jakne z vsem, kar jim pride pod roke. In brez oklevanja jih posnemaj pri tem! Na klasično jakno lahko sama prišiješ okraske po želji ali pa že kupiš takšno.

Vintage majice

Minilo je že kar nekaj let odkar so bile te majice v središču pozornosti, vendar pa spet s polno paro prihajajo v ospredje. Povleci svoje najljubše majice iz zadnjega dela omare in jih kombiniraj z elegantnimi krili ali že prej omenjenimi opaznimi blazerji.

Torbice z dolgimi ročaji

Manjše torbice so se ponovno začele pojavljati že nekaj sezon nazaj, zdaj pa so taki modeli z dolgimi ročaji popolnoma nadomestili prevelike brezoblične torbe. Svojo nosi malo višje ob boku za moderni izgled.

Zlati gležnarji

To že veš, da so barvni gležnarji zelo modni letošnjo jesen. Izkazalo pa se je, da bodo zlati gležnarji pravzaprav zasedli prvo mesto na modni lestvici. Omisli si en par in jih nosi s cvetličnimi maksi oblekami in kavbojkami ter puloverjem.

Majice pod oblekami

To je definitivno najboljši način, kako podaljšaš življenjsko dobo poletni garderobi.

Obleke čez kavbojke

Zdaj, ko so modeli kavbojk bolj ohlapno-sproščeni, je tako tudi stiliranje. Zato smo tudi opazili toliko modnih dam, ki so na spodnjih delih telesa podvojile svoje proporce. Prevelika srajčasta obleka + Kavbojke ravnega kroja = Videz, ki bi ga z lahkoto nosile dan za dnem.