8 modnih kosov, ki si jih sposodi od svojega fanta

Jesenske modne piste so bile preplavljene z oblačili navdihnjenimi po moški modi – od suknjiča do raztrganih ‘boyfriend’ kavbojk, kar pomeni, da ni boljšega časa kot zdaj, da odkorakaš do fantove omare in si sposodiš nekaj stvari. Dodaj svojim stylingom piko na i (in pri tem ne zapravi niti centa!) tako, da si od fanta sposodiš nekaj ključnih kosov in jih vključiš v svoje jesenske modne kombinacije.

Pri vsakem modnem kosu je vedno najbolj pomembno to, kako ga sama stiliraš. Na primer, široke kavbojke izgledajo odlično s sandali z visoko peto in tankimi paščki. In zakaj ne bi združila v enem stylingu ponošeno jeans jakno in luštno obleko s cvetličnim vzorcem?

Oglej si, katerih 8 kosov ti svetujemo, da si jih nemudoma sposodiš od tvojega dragega in zraven ti ponujamo tudi genijalne nasvete, kako jih skombiniraš za ubijalsko hud izgled.

1. Njegov suknjič
Nekaj tako neverjetno zapeljivega je na ženski, ki nosi prevelik suknjič, da ne omenjamo niti, kako vsestranski kos oblačila je to. Nosi ga z jeansom, usnjenimi legicami, ogrnjenega čez ramena zraven koktejl oblekice – možnosti so neskončne. Niti se ne boj zavihati rokavov, če so ti malo predolgi.

2. Njegova zlata ura
Pomisli na moško zlato uro kot na osnovni kos, okoli katerega začneš plastiti svoje zapestnice. To je modni dodatek, ki ga lahko in bi ga tudi morala nositi povsod. Ne oziraj se na to, če je trak na uri malenkost predolg – naj se prosto premika po roki gor in dol skupaj z ostalimi zapestnicami.

3. Njegova bela srajca z gumbi
Zagotovo si si že kdaj sposodila fantovo srajco, ko si čisto slučajno prespala pri njem in seveda nisi imela s seboj nič drugega za preobleči. No, ta prevelika bela srajca z gumbi je veliko bolj uporabna kot si misliš! Odlično izgleda z vsem, od raztrganih kavbojk pa do odrezanih hlač in celo pod malo črno oblekico – tak način plastenja zopet prihaja v modo. Oglej si, kako jo nosiš kot prava fashionista!

4. Njegove kavbojke
Naziv ‘boyfriend’ jeans ni priletel kar z neba – nekatere najbolj modne ženske se že leta oblačijo v moške kavbojke in je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bodo to opazile modne znamke z denimom. Iz njegove omare si sposodi znošene, strgane kavbojke v spranem modrem odtenku in jih zavihaj pri gležnju. Če je potrebno, zraven nosi pas, da ti ne padejo dol. Obožujemo moški jeans v kombinaciji s sandali s petkami za romantični večer s fantom ali pa v kombinaciji s Conversicami in črtasto t-majico za sproščena sobotna pohajkovanja po mestnih ulicah.

5. Njegov pulover
Vnesi malo svežine puloverjem, ki jih ima v omari tvoj fant in jih kombiniraj s čipkastimi in svetlikajočimi krili, statement verižicami itn. Je že res, da si glavni kos ‘ukradla’ fantu, ampak njegov pulover se res odlično ujema z ženstvenimi oblačili in dodatki.

6. Njegova jeans jakna
Jeans jakne so trenutni modni hit in preveliki modeli, ki jih najdeš v fantovi omari so kot narejeni za to, da si jih ogrneš preko ramen v hladnejših jesenskih dneh. Ustvari zanimiv kontrast in jih kombiniraj z ženstvenimi, lahkotnimi oblekami.

7. Njegov rjavi pas
Spremeni fantov dolgočasni rjavi pas v glavni, najbolj izstopajoči kos stylinga tako, da ga kombiniraš z udobnimi kavbojkami z nizkim pasom. Ti je zelooo prevelik? Namesto klasičnega zapenjanja naredi vozel in ga nosi kar tako čez obleko za okras.

8. Njegova flanelasta srajca
Sposojanje fantovih flanelastih srajc je pri ženskah prišlo že kar v navado, saj so tako udobne in odlično izgledajo na vseh postavah! Nosi jo samostojno kot obleko in ji dodaj pas ter škornje čez kolena, nosi jo odpeto čez obleko, ogrni si jo čez ramena namesto jakne ali pa si jo zaveži okoli pasu, ko jo kombiniraš z usnjenimi legicami. S flanelasto oz. karirasto srajco boš osvežila prav vsak styling. Oglej si, na kakšne vse načine jo lahko nosiš to jesen.

Ali veš, katera oblačila v omari lahko zložiš in za katera je bolje da visijo?