Domov » Zanimivosti » 8 stvari, za katere si moški želijo, da bi jih ženske vedele o njih

8 stvari, za katere si moški želijo, da bi jih ženske vedele o njih

Zanimivosti
8 stvari, za katere si moški želijo, da bi jih ženske vedele o njih
📷 Hallmark

Za ženske se pogosto govori, da smo zapletena bitja, vendar pa je resnica takšna, da tudi moški pogosto dajejo mešane signale nasprotnemu spolu. Tako da, če si se kdaj vprašala, česa si moški resnično želijo in o čem razmišljajo, čeprav o tem morda nikoli ne govorijo, ti v nadaljevanju razkrivamo 8 stvari, za katere si vsekakor želijo, da bi jih vedele.

 

1. Tako kot ti, tudi on rad sliši komplimente

Nekateri moški bodo morda dajali vtis, da ne potrebujejo nobene pohvale – kot da so brez razmišljanja oblekli kavbojke in majico – ampak kdorkoli ti želi dopovedati, da si ne želi slišati komplimenta, laže. Tudi moški se sprašujejo, kaj si ženske mislimo o njihovem okusu za modo, njihovi (novi) pričeski itd.

 

2. Komplimenti pa ni nujno, da so povezani le z njegovim videzom

Moškim ogromno pomeni, če jih pohvališ za določeno stvar, v kateri so dobri – na primer v kuhanju ali izbiranju dobrih filmov. Zelo radi slišijo pohvalo, če dobro opravljajo delo starša – se igrajo, pomagajo pri opravilih itd. Takšnih komplimentov moški še dolgo ne pozabijo in zaradi njih se želijo le še izboljšati ter dokazati, da so resnično vredni tvojih lepih besed.

 

3. Njegova iskrenost je dobronamerna

Diplomacija je nekaj, česar se naučimo in uporabimo takrat, ko želimo ugajati, vendar pa je pogosto kruta iskrenost tista, s katero ti moški pokaže, da mu je resnično mar zate. Pomisli: čez dan govoriš manjše, nedolžne laži ljudem (sodelavcem, bežnim znancem), za katere ti ni kaj dosti mar. Ko pa se s teboj pogovarja tvoj partner, pa si želi le iskrenosti. Če mu nekaj ni všeč pri tvoji mami, ti bo to tudi povedal in če se mu bo zdelo da ve, kako lahko končaš prepir s svojo kolegico, prav tako ne bo ostal zaprtih ust. Mama ga je naučila, da je do tistih, ki jih ima rad, vedno iskren.

 

4. Resnično si želi rešiti tvoje težave

Ena od največjih razlik med moškimi in ženskami je, kako se soočamo s težkimi situacijami. Ženske se pogosto rade le pogovarjamo o težavah, da damo “stvari” ven iz sebe, moški pa so popolnoma drugačni, saj si dejansko želijo najti čim več možnih rešitev za določen problem. Torej, če si želiš, da ti tvoj partner le prisluhne in ne da nobenih nasvetov, potem mu to predhodno povej.

 

5. Potrebuje tudi čas zase

Vsi vemo, kako pomembno je preživljanje skupnega časa s partnerjem, vendar pa to nikakor ne pomeni, da bi morali ves čas “tičati” skupaj. Pijača ali izlet s kolegi čez vikend ali pa samostojni obisk trgovine s tehnologijo še nikakor ne pomeni, da partner prosti čas raje preživlja s kolegi. Tako kot ženske potrebujemo čas s kolegicami, tudi moški potrebujejo moško družbo.

 

6. Rad ima ženstvene detajle

Čeprav si noben moški ne želi, da njegova partnerka njuno stanovanje spremeni v roza sladolednico, pa si nikakor ne želi tudi, da bi iz doma odstranila vse ženstvene detajle. Morda ne bo nikoli pohvalil svežih rož na mizi, dišeče svečke ali puhaste okrasne blazine na kavču, vendar so mu še kako zelo všeč, saj dajo vajinemu stanovanju piko na i. In tega se zelo zaveda.

 

7. Lahko si šefica v spalnici

Sprosti se. Izrazi svoje fantazije. Uporabi roke. Pokaži, kdo je šef in daj navodila. Moški imajo radi, da za štirimi stenami partnerka prevzame kontrolo.

 

8. Ne išči ene stvari, ki jo je naredil narobe

Kako pomembno je, da vsak dan pobere nogavice s tal, če je vsak teden posesano stanovanje ali pokošena trava? Je res tako katastrofalno, da je iz trgovine pozabil prinesti le eno stvar? Včasih pač pozabijo na določene stvari, tako kot tudi me. Konec koncev smo vsi le ljudje. Zato namesto, da se razburjaš zaradi malenkosti (in za brezveze tratiš energijo), raje pomisli, kaj vse dobrega je že storil ta teden/mesec.