fbpx

Kako do polnih ustnic Victoria’s Secret angelov na letošnji modni reviji

Angel ali ne, ta trik s šminko, ki ga je razkrila Charlotte Tilbury je prekleto dober!

Legendarna umetnica ličenja, ki je bila odgovorna za ličenje Victoria’s Secret modelov na letošnji modni reviji, je uporabila kombinacijo le treh izdelkov, ki pa so ustvarili veliko bolj polne, sočne in večje ustnice.

Najprej je ustnice “preoblikovala” s črtalom Lip Cheat Lip Liner v odtenku Pillow Talk, ki ima ikonično kremno formulo, ki se z lahkoto nanaša in zabriše. Nič čudnega, da je tako priljubljen tudi pri mnogih drugih zvezdnicah, med drugim Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Amal Clooney in Oliviji Palermo. Charlotte ni razložila, kaj je mislila s “preoblikovanjem”, vendar to običajno pomeni, da jih občrtaš po zunanji strani roba ustnic.

Nato je Charlotte nanesla matirajoče tekoče rdečilo Victoria’s Secret Velvet Matte Cream v odtenku Showstopper, ki je nevtralno-breskvine barve. Izdelek je izjemno obstojen, poleg tega pa ne izsušuje ustnic. V kombinaciji s črtalom je bil ta izdelek odgovoren za polnejše ustnice.

Videz je zaključila z glosom Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath, da je ustvarila sijoč, glosast finiš. Ta izdelek pa tudi začasno nekoliko “napihne” ustnice.