Jessie J na nedavnem koncertu sporočila zelo žalostno novico

Pevka je za to izvedela pred štirimi leti…

Bil je zelo čustven in ranljiv trenutek. Jessie J je v torek med koncertom v koncertni dvorani Royal Albert Hall v Londonu z množico oboževalcev delila nekaj zelo osebnega.

“Pred štirimi leti so mi povedali, da ne bom mogla imeti otrok,” je začela razlagati pevka v videu, ki ga je na Instagramu objavil njen oboževalec. “In v redu je, imela bom otroke, verjemite mi. Ko mi je zdravnik povedal, je bila moja reakcija ‘Niti pod razno!'”

Jessie je nato še pojasnila, zakaj se je odločila, da o svojih težavah z neplodnostjo spregovori v novi pesmi “Four Letter Word”.

“Tega vam ne razlagam, da bi dobila vaše sočutje. Sem ena od milijonov žensk in moških, ki so šli skozi to in prebrodili bomo to. To ne sme postati nekaj, kar nas definira. Pesem sem želela napisati zase – v mojih trenutkih bolečine in žalosti – in tudi zato, da samo sebe razveselim in dam drugim nekaj, kar lahko poslušajo v tistih trenutkih, ko jim je resnično težko.”

Tisti večer pa je bil v občinstvu tudi njen novi partner Channing Tatum, s katerim sta v zvezi dober mesec dni.

Tudi sam je objavil fotografijo s koncerta in pod njo zapisal: “Ta ženska je pravkar izlila srce na odru Royal Albert Hall-a. Kdorkoli je bil tam, je bil priča nečemu res posebnemu. Uau.”