9 malenkosti, ki bodo izjemno izboljšale vajin odnos

Koliko časa sta že skupaj s tvojim partnerjem? Ne pozabi, za vsako razmerje se je treba truditi, zaradi česar nikoli ne škodi narediti manjših sprememb, ki bodo maksimalno povečale vajino veselje. Sledi 9 preprostih stvari, ki jih naredi že danes!

Vsak dan se partnerju zahvali za eno stvar, ki jo je naredil

Kot je na primer, da ti je pri zajtrku k mizi prinesel marmelado in maslo. Ali pa da je peljal psa na sprehod. Dojemanje teh stvari v razmerju kot samoumevne je velika napaka!

Bodi mu v oporo glede stvari, ki ga trenutno muči

Precej enostavno je igrati hudičevega advokata pri ljudeh, ki so ti blizu, ampak včasih tudi oni potrebujejo samo uho, ki bi jim prisluhnilo. Ne skrbi, po izpovedi mu boš še vedno lahko postavila vprašanja in ponudila pomoč.

Kupi novo spodnje perilo

Seveda nikogar ne zanima, ali so na tvojih spodnjih hlačkah luknjice ali pa da prisegaš na bolj udobne modele. Ampak, zamenjava raztegnjenih spodnjic za oprijete je preprost način, s katerim pokažeš, da se še vedno trudiš – ne samo zanj, ampak tudi zase.

Bodi točna

Še ena stvar, pri kateri svoje ljubljene osebe jemljemo kot samoumevne: nič takšnega, če zamudimo pet al deset minut, kajne? Preseneti svojega partnerja in bodi točna oziroma predčasna!

Odloži telefon

Znak številka ena za naklonjenost in pozornost: “Ne, seveda da moj telefon ni tako pomemben kot ta pogovor, ki ga imava zdaj.”

Vedno vprašaj: “Kakšen je bil tvoj dan?”

Ja, tudi če si domov prišla zelo pozno (in sestradana), on pa je polno zaposlen z otroci ali gledanjem nogometne tekme. Teh 30 sekund časa naredi ogromno razliko (čeprav se ti morda ne zdi).

Jejta na kuhinjski mizi

To je tudi najboljši čas za izvajanje zgornjega predloga: “In, kakšen je bil kaj tvoj dan?”

Ponudi se, da greš namesto njega po opravkih

Resno, ne obstaja nobena bolj prijazna gesta na svetu kot je opravljanje opravkov namesto svojega partnerja, kot je na primer nakupovanje hrane, pomivanje posode ali pa prevzeti otroka v vrtcu.

Poljubljajta se

Ja, imela boš občutek kot da sta komaj začela hoditi. Tako enostavno, vendar tako zabavno.