Kdo se strinja z mnenjem Chrisa Martina o Rihanni?

45-letni pevec skupine Coldplay je povedal svoje mnenje o 34-letni pevki z Barbadosa.

V novem intervjuju je Chris Martin označil Rihanno za “najboljšo pevko vseh časov” in povedal, zakaj se že veseli njenega prihajajočega nastopa med polčasom Super Bowla LVII.

Preberi si tudi:
Rihanna

Končno razkrito! Med polčasom Super Bowla 2023 bo nastopila Rihanna

Po tem, ko so številni ugibali, ali bo med polčasom Super Bowla 2023 oder zasedla Taylor Swift, kar je pevka kasneje sama zanikala in tudi pojasnila, zakaj je…

“Rihanne ne poznam dobro. Sem v glavnem samo oboževalec in z njo smo že nekajkrat nastopali in imaš prav, vse redkeje se zgodi, da samo zapoje, zato je to še bolj posebno in na nek čuden način kaže, da si to res, res želi storiti,” je Chris povedal Zaneu Loweu na Apple Music 1.

“Nihče ne more prisiliti Rihanne, da bi naredila nekaj v tem trenutku, zato menim, da je to dejstvo, zakaj se je zdaj odločila za to. Moraš biti idiot, da ne priznaš, da je najboljša pevka vseh časov,” je nadaljeval Chris.

Kar zadeva pričakovanj glede Rihanninega Halftime Showa, je Chris dejal: “Zato mi je težko, sem zelo pristranski, ker sem tako velik oboževalec Rihanne. Mislim, mislim, da bi lahko prišla ven kar v trenirki in pela in to bi bilo super.”

Naj spomnimo, Rihanna in Coldplay so sodelovali pri pesmi “Princess of China”, ki je izšla leta 2012. Pesem sta tisto leto večkrat skupaj predstavila v živo – na podelitvi grammyjev 2012, na koncertu skupine Coldplay v Parizu in na zaključni slovesnosti poletnih paraolimpijskih iger 2012.

Preberi si tudi:
Rihanna, Taylor Swift, Beyoncé - Modna.si

Rihanna bolj vplivna od Beyoncé in Taylor Swift

Zvezdnica pometla s konkurenco! Forbes je razkril svoj seznam “100 najvplivnejših žensk na svetu” in Rihanno postavil pred Beyoncé, Taylor Swift, Oprah Winfrey in ostalimi. Rihanna je marsikaj.…