Končno razkrito! Med polčasom Super Bowla 2023 bo nastopila Rihanna

Po tem, ko so številni ugibali, ali bo med polčasom Super Bowla 2023 oder zasedla Taylor Swift, kar je pevka kasneje sama zanikala in tudi pojasnila, zakaj je zavrnila ponudbo, je zdaj končno znano, da bo nastopila novopečena mamica Rihanna!

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

Zakaj je Taylor Swift zavrnila nastop na Super Bowlu 2023

Nastop, ki je za vsakega glasbenika čast! Glasne so bile govorice, da bo Taylor Swift nastopila na odru med polčasom Super Bowla 2023, katerega sponzor ni več Pepsi,…

34-letna zvezdnica je novico potrdila v nedeljo (25. septembra), s tem ko je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri drži nogometno žogo lige NFL.

Uradno bo nastopila na odru med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm v Glendaleu v Arizoni.

V začetku tega leta so med polčasom Super Bowla 2022 nastopili Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, 50 Cent, Snoop Dogg in Kendrick Lamar.

Preberi si tudi:
[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

In gost presenečenja je bil nihče drug kot… Nastop med polčasom Super Bowla LIV se je zgodil danes ponoči in nam ponudil ogromno nostalgije z nekaterimi najboljšimi hip-hop…