fbpx

Khloé Kardashian v objemu s TEM igralcem!

Je končno našla ljubezen svojega življenja?

Po tem, ko je leta in leta v svoje ljubezensko življenje večinoma sprejemala le košarkarje, zdaj izgleda, da je Khloé Kardashian oko vrgla na igralce. No, na enega igralca, ki sliši na ime Michele Morrone.

38-letno zvezdnico in 31-letnega italijanskega igralca, najbolj znanega po svoji vlogi v filmski franšizi “365 Days”, so opazili, kako preživljata veliko časa skupaj, medtem ko sta bila oba v Italiji na milanskem tednu mode.

Vse se je začelo v soboto (24. septembra), ko sta Khloé in Michele klepetala, medtem ko sta sedela drug zraven drugega na modni reviji Dolce & Gabbana, na kateri je Kim Kardashian predstavila svojo kolekcijo “Ciao, Kim”.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian na modni reviji Dolce&Gabbana - Modna.si

VIDEO: Kim Kardashian so se v Milanu uresničile sanje!

Ciao, Kim! Kim Kardashian se je pojavila na modni stezi milanskega tedna mode. 41-letna zvezdnica je zaključila modno revijo Dolce&Gabbana, tako da se je v soboto (24. septembra)…

Po modni reviji je Michele na svojih Instagram zgodbah delil vročo fotografijo njega in Khloé v zakulisju, medtem ko jo je objel okoli pasu in ji očitno nekaj zašepetal na uho.

Malo kasneje pa so na zabavi po zaključku modne revije Dolce & Gabbana opazili, kako sta si bila ves čas blizu in se pogovarjala, nato pa se tudi skupaj odpravila na plesišče, kot lahko vidiš iz spodnjega videa, ki ga je delil oboževalec.

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian razkrila, kaj vse je popravila na obrazu

Khloé Kardashian razkrila, kaj vse je popravila na obrazu

Khloé Kardashian se je odločila, da končno razkrije, kakšne popravke je imela na obrazu. 37-letna resničnostna zvezdnica je bila gostja v nedavni epizodi podkasta Not Skinny But Not…