Zakaj je Taylor Swift zavrnila nastop na Super Bowlu 2023

Nastop, ki je za vsakega glasbenika čast!

Glasne so bile govorice, da bo Taylor Swift nastopila na odru med polčasom Super Bowla 2023, katerega sponzor ni več Pepsi, ampak od letošnjega septembra dalje Apple Music.

Zvezdnici je bil resda ponujen nastop, ki ga do zdaj ni mogla izvesti, saj ima pogodbo s konkurenčno znamko Coca Cola, vendar pa je Taylor kjub temu za leto 2023 zavrnila nastop.

Razlog se skriva v tem, da želi Taylor počakati, da bo vseh njenih prvih šest albumov ponovno posnetih, preden bo nastopila na Super Bowlu. Kot verjetno veš, je nastop ob polčasu eden najbolj zaželenih nastopov vseh časov in velika čast za glasbenika, če je izbran. Pogosto izvajalci, ki nastopajo ob polčasu, opazijo velik dvig prodaje in predvajanja njihove glasbe, zato je logično, da si Taylor ne želi izvajati svoje stare glasbe, dokler ne poskrbi, da drugi ne bodo imeli koristi od njenega trdega dela.

Taylor se je odločila, da bo ponovno posnela svojih prvih šest albumov, potem ko je bil Scooter Braun del skupine, ki je kupila pravice za njene prvotno posnete pesmi. Od takrat jih je prodal in Taylor zdaj ponovno snema glasbo, da bi ponovno pridobila glasbene pravice nad svojimi pesmimi.

Preberi si tudi:
Ali lahko Taylor Swift prejme glasbene nagrade za ponovno posnete stare pesmi?

Ali lahko Taylor Swift prejme glasbene nagrade za ponovno posnete stare pesmi?

Taylor Swift je do letošnjega leta izdala dva albuma s ponovno posnetimi starimi pesmimi in oboževalci se sprašujejo, ali je primerna kandidatka za glasbene nagrade. Tiskovni predstavnik Recording…

Doslej je Taylor izdal albuma “Taylor’s Version” Fearless in Red. Štirje albumi, ki še niso bili ponovno izdani, pa so Taylor Swift, Speak Now, 1989 in Reputation.

Še vedno pa čakamo na razkritje, kdo bo naslednje leto zapolnil oder na Super Bowlu 2023.

Preberi si tudi:
Kanye West razkril, zakaj je leta 2009 v resnici prekinil govor Taylor Swift

Kanye West razkril, zakaj je leta 2009 v resnici prekinil govor Taylor Swift

Kanye West je na kratko spregovoril o Taylor Swift v svojem novem podkast intervjuju z Nickom Cannonom. 43-letni raper in modni oblikovalec je razkril, da mu bog daje…