Perfetto doživetje espresso skodelice kave pri vas doma

Ekspreso, expresso? Pravijo, da vsakič, ko narobe izgovorimo ime tega kavnega napitka, en Italijan zgrmi z Vespe. No, šalo na stran, espresso že v imenu nakazuje, da je zelo hitro pripravljen napitek. Tega običajno dobimo 30 ali 40 mililitrov, v Italiji pa je zaželen celo samo 25-mililitrski. De’Longhi, vodilna blagovna znamka na področju avtomatskih aparatov za espresso, predstavlja nov model – Magnifica Start, ki pooseblja izkušnje, znanje in tehnologijo De’Longhija, da vedno ponudi najboljše rezultate.

Serija je posebej zasnovana za predstavitev sveta avtomatskih aparatov za espresso ljubiteljem kave, ki iščejo sodoben dizajn in izkušnjo z le enim dotikom.

Personalizacija z Magnfica Start še nikoli ni bila lažja. Uživajte v vročih, srednje ali nizkotemperaturnih napitkih z močno, srednjo ali blago aromo. Uživajte v espressu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela). Espresso je tudi osnova za večino različic kavnih napitkov z mlekom ali brez njega.

De'Longhi - Perfetto doživetje espresso skodelice kave pri vas doma - Modna.si
De’Longhi – Perfetto doživetje espresso skodelice kave pri vas doma

Kot vsi avtomatski kavni avtomati De’Longhi je tudi Magnifica Start zasnovan za poenostavitev rutine vzdrževanja. Uživajte v svoji najljubši pijači in prepustite pomivalnemu stroju, da poskrbi za ostalo, zahvaljujoč odstranljivim delom, primernim za pomivanje v pomivalnem stroju, in odstranljivi enoti za kuhanje. Plastična posoda za kapljanje proti praskam zagotavlja vzdržljivost vrhunskih modelov, vendar po dostopnejši ceni. Magnifica Start ponuja ročno parno cev za enostavno penjenje mleko za mlečne napitke ali vročo vodo za čaj.

Uživajte v svojem popolnem italijanskem espressu, ki bo pripravljen z Magnifica Start, da dopolnite svoj Perfetto trenutek.