Domov » Lepota & zdravje » 9 najbolj opaznih lepotnih poročnih trendov za leto 2019

9 najbolj opaznih lepotnih poročnih trendov za leto 2019

Lepota & zdravjeLičenje
9 najbolj opaznih lepotnih poročnih trendov za leto 2019
📷 Profimedia

Vsaka nevesta je lepa, ampak ko pride tvoj trenutek, da se sprehodiš do oltarja, si seveda želiš izstopati. Poleg popolne obleke potrebuješ tudi čudovito pričesko in ličenje. In prav zato ti danes predstavljamo najbolj opazne lepotne poročne trende za prihodnje leto, če se slučajno bliža tvoj poročni dan in si želiš neklasičen poročni videz.

Nizka figa

Popolno nepopolna nizka figa, ki jo Meghan Markle nosila na svoj poročni dan, bo ena od najbolj opaznih poročnih trendov leta 2019.

Mornarski detajli

Ne glede na to, ali na veke subtilno naneseš malo mornarsko modrega senčila ali pa oči občrtaš s črtalom v mornarskem odtenku, ki ga nekoliko ‘zablendaš’, temno modri detajli okoli oči so nov trend v poročnem ličenju. Mornarsko modra je zelo vsestranska, poleg tega pristoji vsem tenom polti.

Lasni obroči

Dodatki v laseh bodo prihodnje leto zelo popularni, vključno z obroči v kovinskih odtenkih, iz belega satena in svile ter celo iz črnega satena za kontrast. Obroči bodo vsekakor nadomestili tančice.

Pridih Hollywooda

Mnoge neveste si že zdaj želijo več hollywoodskega glamurja v laseh z definiranimi kodri. Lahkotni in plažni valovi so preteklost, glamurozni videz bo prihodnje leto zelo IN.

Kite

Poleg hollywoodskega glamurja pa bodo v trendu tudi kite, ki so že od nekdaj zelo priljubljene za poročni videz. Prihodnje leto se bo vse vrtelo okoli lahkotnih, razpotegnjenih kit, ki so lahko francoske, nizozemske itd.

Rdeče ustnice

Letošnja jesen označuje vrnitev klasičnih rdečih ustnic. V kolikor na sebi nisi vajena opaznih, živo rdečih ustnic, lahko poskusiš tudi nežne, bolj vodene odtenke, ki bodo vsakemu videzu dodali romantično noto.

Nizek čop

Minimalističen videz med poročnimi trendi je nizek čop.

Srebrne veke

Neveste bodo prihodnje leto svoje veke obarvale v eterične srebrne odtenke. Sicer naravno sijoče ličenje bodo popestrili srebrni detajli.

Nežna rožnata

Nevestam bo vedno všeč nežno rožnat videz, saj izgleda zelo naravno, poleg tega pa ni nikoli iz mode.