Adele razkrila, da sta z Richom Paulom poročena!

Številni oboževalci razkrivajo podrobnosti o tem, kaj se je zgodilo, ko se je Adele prejšnji konec tedna udeležila humorističnega šova komika Alana Carra v Los Angelesu.

Poročajo, da je Adele navidezno potrdila občinstvu, da je po nekaj letih zveze zdaj poročena z dolgoletno ljubeznijo Richom Paulom.

En oboževalec je zapisal: “Nocoj sem bil na komični predstavi Alana Carra v LA-ju in Adele je bila med občinstvom. Alan je vprašal množico, ali se je kdo pred kratkim poročil, Adele pa je zavpila ‘Jaz!'”

Drugi oboževalec je zapisal: “Ko je [Carr] vprašal, ali se je kdo pred kratkim poročil, je [Adele] zavpila ‘Jaz!’ Adele je sedela tik za menoj s prijateljico, ki se je imela najbolje. Njen varnostnik je pristopil samo zato, da ji je prinesel prigrizke. Ni ji bilo mar, če ljudje vedo, da je tam. Preklinjala je [Carra] – sta najboljša prijatelja.”

Adele je pred tem med svojim nastopom v Las Vegasu Richa že imenovala “mož”, s čimer je takrat sprožila ugibanja, ali sta si morda na skrivaj obljubila večno zvestobo.

Preberi si tudi:
Adele - Modna.si

Pevka Adele že izbira ime za svojega drugega otroka

Adele je pripravljena, da drugič postane mama. Pevka je preteklo soboto v Las Vegasu med šovom Weekends With Adele občinstvu razkrila, da si resnično želi povečati svojo družino…