Adele spregovorila o negativnem odzivu na njeno izgubo teže

Adele je v svojem posebnem intervjuju One Night Only CBS z Oprah Winfrey spregovorila o tem, zakaj je izgubila okoli 45 kilogramov in o negativnemu odzivu javnosti na njeno hujšanje.

33-letna pevka je pojasnila, da njena odločitev, da začne telovaditi, ni bila povezana s hujšanjem, ampak bolj z iskanjem načina, kako se spopasti z vso tesnobo, ki jo je čutila med ločitvijo.

“[Telovadila] sem predvsem zaradi moje tesnobe. Po tem, ko sem se ločila, sem imela najbolj grozljive napade tesnobe – zaradi tega sem bila tako zmedena in imela sem občutek, kot da nimam nadzora nad svojim telesom,” je pojasnila Adele.

“Opazila sem, kako zelo sem zaupala prisotnosti svojega trenerja, ko sem se počutila tako izgubljeno, a tudi nisem imela nobene tesnobe, ko nisem bila v telovadnici,” je nadaljevala. “To je postal moj čas – vsak dan sem imela načrte, ko nisem imela načrtov.”

Adele se je nato lotila negativnega odziva na njeno hujšanje.

“To me [ni] šokiralo ali celo pretreslo – moje telo je bilo vso mojo kariero objektivizirano. Ali sem predebela ali presuha, sem vroča ali ne ali karkoli drugega – nikoli se nisem zgledovala po nikomur zaradi njihovega telesa,” je povedala Adele.

“Takrat sem bila pozitivna glede telesa in tudi zdaj sem,” je dodala Adele. “Moja naloga ni, da potrjujem, kako se ljudje počutijo v svojem telesu. Grozno mi je, ker se nekdo ne počuti dobro, vendar to ni moja naloga.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si