Domov » Lepota & zdravje » Adriana Lima konstantno krši TO lepotno pravilo

Adriana Lima konstantno krši TO lepotno pravilo

Lepota & zdravjeNegaVIP
Adriana Lima konstantno krši TO lepotno pravilo
📷 Adriana Lima / Instagram

Ga tudi ti? 🤔

1. Odstrani ličila pred spanjem. 2. Vsak dan nanesi kremo z zaščitnim faktorjem, tudi če je oblačni in mrzlo vreme. 3. Ne telovadi z ličili na obrazu. Ta tri pravila so za večino med nami osnova lepotne nege in jih (bolj kot ne) striktno upoštevamo. No, razen zadnjega…

Izkazalo se je, da je tudi Adriana Lima ena izmed takšnih, ki vedno telovadi z ličili na obrazu. Pravzaprav zvezdnica namerno nanese ličila na obraz preden se odpravi na njej priljubljeni trening boksa.

“Ličila nanesem, preden grem od doma,” je nekdanja Victoria’s Secret manekenka razkrila za InStyle. “Takšen je moj dan. Zbudim se. Pripravim otroka za šolo. Nanesem maskaro, rdečilo in šminko. Čisto vsak dan. Brez heca. Vsedem se, nanesem ličila, odpeljem otroka v šolo, grem morda na kavo s pijateljico in nato direktno na fitnes.”

In zakaj Adriana raje telovadi z ličili na obrazu kot brez njih? “Rada grem na fitnes, ko se že počutim navdihnjeno in samozavestno. Na treningih dobim dodatno moč in dam posledično lahko veliko več od sebe.”