Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Rachel Parcell – Pink Peonies

Blogerka tedna: Rachel Parcell – Pink Peonies

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Rachel Parcell – Pink Peonies
📷 Rach Parcell / Instagram

Rachel Parcell je modna blogerka in modna oblikovalka, poleg tega pa tudi mamica dveh otrok. S svojo družinico živi blizu Salt Lake City-ja. Leta 2010 je ustvarila blog Pink Peonies, ki je bil prvotno mišljen kot hobi, da bi za svojo družino in prijatelje na njem dokumentirala prvo leto po poroki z možem Drew-jem.

Kmalu po poroki so bile njune poročne fotografije objavljene v poročni reviji Utah Valley Brides Magazine, fotografije z bloga pa so bile vse pogosteje deljene tudi na Pinterestu, kar je privabilo ogromno novih obiskovalcev na njen blog. Redno je začela prejemati tudi vprašanja glede oblačil in modnih dodatkov, ki jih je nosila na fotografijah. Zaradi tega se ji je porodila ideja, da bi začela fotografirati modne stajlinge in zapisovati, kje jih je kupila.

Pink Peonies je kmalu iz hobija prešel v podjetje in službo s polnim delovnim časom. Blog je dobil ime po njeni najljubši barvi, ki je roza, ter njenih najljubših rožah, ki pa so potonike. Rachel je lansirala tudi svojo kolekcijo oblačil Rachel Parcell. Njen modni slog je zelo umirjen, klasičen in predvsem damski.

Njen blog: Pink Peonies