Domov » VIP » Ljudje skritizirali fotografijo Emily Ratajkowski v bikinkah

Ljudje skritizirali fotografijo Emily Ratajkowski v bikinkah

VIP
Ljudje skritizirali fotografijo Emily Ratajkowski v bikinkah
📷 Emily Ratajkowski / Instagram

Internet je lahko zelo kruto mesto…

Medtem ko mnogi potrpežljivo odštevamo dneve do poletja, se drugi že odpravljajo v tople kraje. In dve izmed njih sta Emily Ratajkowski in njena kolegica Caitlin King, ki trenutno živita najboljše plažno življenje.

Spodaj si lahko pogledaš njuno fotografijo med ležanjem na plaži v Emily-nih kopalkah Inamorata.

Kjut, a ne? Ampak ker je internet pač internet, so ljudje morali pokvariti vzdušje. Takoj po objavi fotografije na Emratinem Instagram profilu, so njeni sledilci začeli predel za komentarje zasipavati z negativnimi sporočili, ki so se nanašali na Caitlino postavo.

Komentarji so bili zelo nesramni, nevljudni in povsem nepotrebni, zato jih tukaj ne bomo objavili. Večina se je nanašala na to, da si njena postava ne zasluži biti objavljena na takšni platformi kot je Instagram. Seveda ne Caitlin ne Emily nista bili navdušeni nad komentarji in slednja je to tudi javno izrazila pod fotografijo.

(Emily Ratajkowski / Instagram)

“Všeč mi je postava moje prijateljice in obe meniva, da tukaj izgleda super! Ponosna sem na to, kako izgleda v mojih kopalkah,” je zapisala Emrata. “Vsi tí komentarji so nori. Samo zato, ker ste navajeni na spletu gledati en tip postave to še ne pomeni, da je to edina oblika postave, ki bi se jo moralo tretirati kot ‘lepo’.”

Caitlin pa je za Yahoo Lifestyle povedala: “Če se imam rada, če so mi všeč njene kopalke in če sem si všeč v njenih kopalkah, je to vse, kar je pomembno.”

Tako se govori!