Adriana Lima razkrila trik za sijoče lase

V Braziliji rojen Victoria’s Secret angelček Adriana Lima ima to super lastnost, da v celoti zavzame čisto vsako modno stezo po kateri hodi. 35-letna manekenka je to nazadnje dokazala na tednih mode za pomlad 2017.

Če si radovedna, kako uspe Adriani vedno izgledati tako brezhibno poleg zelo natrpanega urnika, potem si na pravem mestu. V nedavnem intervjuju za Into the Gloss je zvezdnica spregovorila o vsem, od njenega rodnega mesta do kariere in najljubših lepotnih izdelkov (koliko šmink ima vedno s seboj v torbici?!).

  • O brazilskih lepotnih trikih za lase: “V balzam ali masko za lase vedno vmešamo še avokado in vse skupaj nanesemo na lase kot tretma. Lasje so po umivanju super sijoči. Brez heca! Avokado pa nima posebnega vonja, tako da za seboj ne boš puščala nobenega čudnega vonja.”
  • O obsedenosti s šminkami: “Vedno imam pri sebi tri šminke – obožujem Color Sensational Clay Crush, ker je bolj zemeljski odtenek, ampak zelo sexy. Potem imam tudi kožno-roza, ki trenutno še ni v prodaji in pa rdečo, ki se imenuje Siren in Scarlet.”
  • O tem, zakaj je ljubiteljica parfumov: “Veste kaj? Sem tak tip človeka, ki ima zelo močno osebnost in rada sem opažena, v dobrem smislu. Obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da bi vas opazili in ne pozabili in nošenje parfuma je ena od tistih stvari.”
  • O njenem najljubšem treningu: “Boksam že od svojega 19-ega leta. Zame je to resnično sproščujoče. Nekateri to najdejo v jogi ali meditaciji, ampak ko boksam sem v popolnoma svojem svetu. Zelo koristen pa je tudi za mojo kožo in lase, ker se dobro spotim, kar spodbudi cirkulacijo krvi.”
  • O manekenstvu: “Manekenstvo jemljem kot službo, ne kot priložnost, da vidim različne konce sveta in da sem znana osebnost.Zame je to kariera kot katerakoli druga kariera in želim si delati s prijaznimi ljudmi, ljudmi, ki imajo vrednote. Trenutno sem v tistem obdobju svojega življenja, ko predstavljam bolj zrele ženske. In mislim, da se ženske tako lepo staramo, zato je v mojem planu pozirati tako dolgo kot bom le lahko, ker bi jim rada pokazala – svetu, industriji – da so tudi zrele ženske lepe in lahko pozirajo.”