Akustična čarovnija s Plateau danes na ALEJI SKY

Na zeleni oazi ALEJE bo danes nastopila indie rock skupina Plateau. Četverica navdihnjenih mladeničev z elegantnimi melodijami, hrepenečimi besedili in natančnim občutkov za zavijanje obojega v barvito indie pop rock sonično preobleko bo astopila v akustični izvedbi.

Prihodnji teden, v torek, 19. septembra, se z nastopom Koala Voice nadaljuje drugi sklop torkovih after-work koncertov. Stari znanci slovenskih odrov bodo pokazali svoj neusahljivi plamen energičnosti in ustvarjalnosti. Že dva dni pozneje v četrtek, 21. septembra, bo duh devetdesetih pričaral Dominik Kozarič, ki v Sloveniji nastopa po dveh desetletjih dela v tujini. V torek, 26. septembra, pa bo  na oder stopila ena od stalnic slovenske glasbene scene, in sicer zabavljači skupine Ana Pupedan, ki zaključujejo pestro poletno dogajanje nad mestom.

Freekind na ALEJI SKY - Modna.si
Freekind (Foto: Janez Štrukelj)

V mesecu septembru se na ALEJI SKY obeta pestro dogajanje in številne otroške animacije. Vsako nedeljo, med 12. in 18. uro, lahko najmlajši vstopijo v napihljivo deželo igral, kjer lahko preživijo nepozabne renutke zabave in smeha. V ALEJI je tako vedno nekaj novega, tudi za malčke in mamice. Vsako drugo sredo vabljeni, ob 10. uri, v otroški park Planet Lollipop, kjer bo potekala mini joga, ki je namenjena dojenčkom in mamicam. Vodila jo bo Maja Podpečan (Mali Ganeša), strokovnjakinja za otroško jogo in sprostitvene tehnike.