Josh Duhamel z Audro Mari pričakuje prvega otroka! Kaj na to pravi bivša Fergie?

Družina igralca Josha Duhamela in njegove žene Audre Mari Duhamel se bo povečala za enega člana, saj v prihodnjih mesecih pričakujeta rojstvo njunega prvega skupnega otroka.

V ponedeljek sta skupaj oznanila vznemirljivo novico in objavila fotografijo sonograma in bele rože ter pod objavo zapisala: “Dojenček Duhamel prihaja kmalu 🤍”.

Josh je že oče enemu otroku, s pevko Fergie imata skupaj 10-letnega sina Axla. Josh in Fergie sta bila poročena od leta 2009 do 2017.

Preberi si tudi:
Šok! Fergie in Josh Duhamel se po 8-ih letih zakona razhajata

Šok! Fergie in Josh Duhamel se po 8-ih letih zakona razhajata

Konec je! Pevka Fergie in igralec Josh Duhamel sta se po osmih letih zakonske zveze odločila, da se razideta. “Z vso ljubeznijo in spoštovanjem sva se v začetku…

In kako se je na novico o prihajajočem dojenčku odzvala zvezdnica? 48-letnica očitno podpira njuno zvezo, saj je zapisala zelo pozitiven komentar pod prisrčno fotografijo: “Resnično sem vesela za vaju🥰🥰 Axl komaj čaka, da postane veliki brat”.

50-letni Josh je 29-letno Audro zasnubil januarja 2022 po nekaj letih zveze, poročila pa sta se 10. septembra 2022, kar pomeni, da sta v nedeljo praznovala prvo obletnico.