ALEJA – najbolj vroča modna destinacija te pomladi

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA dokazuje, da je trendsetter in najbolj vroča modna destinacija te pomladi. Tako vas v njihovi ponudbi že čaka bogata izbira pisanih modnih kosov za vsak okus in žep. Letošnji trendi v ospredje postavljajo candy-roza, lila, baby modro, vse odtenke zelene in toplo vanilija barvo. Vsak torej najde nekaj po svojem okusu in zadnji modi. Letos je zelo moderno mikro krilo, vse pogumne pa na policah čakajo topi, suknjiči in bluze, ki že razkrivajo prve delčke gole kože v tej modni sezoni. Vse vrste naramnic, prekrižane in ovite okrog teles, grafični potiski in izrezani deli iz oblačil pa nakazujejo, da pomlad trka na vsa vrata.

»Smo prvi znanilec mode in modna prestolnica, naši obiskovalci pa lahko skupaj z nami narekujejo modne trende. Bogata ponudba pisanih modnih kosov, primernih za vsak žep, bo ugodila tudi najbolj izbranim okusom,« je poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE. Številne modne trgovine, med drugim Reserved, H&M, XYZ, Sportina, s.Oliver, Tommy Hilfiger, Hervis, Mass, Deichmann, Adidas in Buzz vabijo, da se sprehodite med njihovo pisano pomladno ponudbo. Pisana pomlad pa vabi tudi na hodnike ALEJE, kjer si lahko cvetlično razstavo ogledate vse do nedelje, 20. marca. Vsako popoldne lahko s svojimi najmlajšimi spoznavate prve korake vrtnarjenja in izdelovanja svojega »rastlinkota«.

ALEJA – najbolj vroča modna destinacija te pomladi
(Aleja)

Če ste v dvomu, kaj izbrati za darilo, so darilni boni Desetak odlična ideja, ki vašim najbližjim omogoči nakupovanje v vseh trgovinah nakupovalnega središča in jih popelje v korak z modnimi trendi. Restavracije z raznovrstno kulinariko na ALEJI SKY pa vas razvajajo s sproščujočim kosilom ali večerjo in omogočajo prijeten oddih med nakupovanjem.

Preberi si tudi:
Z belo golobico ljubezni pozdravite pomlad v ALEJI

Z belo golobico ljubezni pozdravite pomlad v ALEJI

Bliža se slovenski praznik zaljubljencev. Gregorjevo ali dan, ko se ptički ženijo, v Sloveniji obeležujemo v soboto, 12. marca, in z njim pozdravljamo tudi pomlad. Za vse zaljubljence…