Z belo golobico ljubezni pozdravite pomlad v ALEJI

Bliža se slovenski praznik zaljubljencev. Gregorjevo ali dan, ko se ptički ženijo, v Sloveniji obeležujemo v soboto, 12. marca, in z njim pozdravljamo tudi pomlad. Za vse zaljubljence bo najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA pripravilo posebno izkušnjo. Pred nakupovalnim središčem vas bo namreč pričakala inštalacija z več sto baloni v obliki bele golobice kot simbol ljubezni in miru. Vsak par bo lahko vzel balon, nanj napisal ljubezensko sporočilo in ga spustil v zrak ali pa odnesel domov. Ker so baloni biorazgradljivi, lahko zaljubljenci brez skrbi opazujete, kako vaša golobica z ljubezenskim sporočilom potuje v nebo.

Izkoristite gregorjevo kot dan za razvajanje – v ALEJI lahko svoji izbranki ali izbrancu kupite darilo, od oblek, nakita, športne opreme, spominskih stvari, torbic, knjig do rož in bombonjer. Preprosto lahko v več kot 80 trgovinah najdete na tisoče stvari. Prav tako se lahko razvajata z romantičnim kosilom ali večerjo v eni od mnogih restavracij s pestro kulinarično izbiro. Svoje ljubljene lahko presenetite tudi z darilnimi boni Desetak, ki jih lahko unovčite v vseh trgovinah in lokalih v ALEJI. Kupite jih na info točki nakupovalnega središča ali pa jih hitro in preprosto naročite kar preko spleta na www.aleja.si.

Še vedno lahko občudujete tudi cvetlično razstavo, ki bo vse ljubitelje cvetlic popeljala v čarobni objem narave. Vaši najmlajši pa lahko tam vsako popoldne spoznavajo prve korake v vrtnarjenju in sajenju ter si izdelajo svojega »rastlinkota«.