V Cityparku vse v znamenju 20

Jutri se začenja 20-dnevno dogajanje ob 20-letnici Cityparka. »Pestro in zabavno dogajanje za različne starostne skupine in okuse bomo obogatili z 20. dnevi dogajanja, z 20. igrami in 20. aktivacijami. Delovale bodo 3 dežele – prva je dežela ne upaš!, druga dežela iger in tretja pravljična dežela. Veseli me, da lahko lepo obletnico praznujemo skupaj z obiskovalci in ob tem razvajamo še njih,« je poudarila Maja Vidmar, vodja marketinga v Cityparku.

V deželi ne upaš! se bodo lahko malce bolj drzni preizkusili v različnih igrah, skakanju na trampolinih in vožnji z giroskopom, dogajanje pa bodo vsak dan popestrili tudi Dunkin Devilsi s svojim programom.

V deželi iger vas bodo čakale različne arkadne in video igre, pripravili so fliperje, namizni nogomet, nogometni radar  in zračni hokej.

Za najmlajše pa so pripravili pravljično deželo, kjer bodo program popestrili pravljični liki, kot so Pika Nogavička, čarovniki in klovni v cirkuški predstavi. Vsakodnevno se bodo dogajale različne delavnice, na materinski dan, 25. marca, pa bodo program nadgradili še s finalom Mini DJ akademije. Svoje pesmi bo na velikem odru predstavilo 20 malih DJ-ev, starih med 9 in 11 let.

Vse aktivnosti in sodelovanja v aktivacijah so za obiskovalce brezplačna, za sodelovanje v igrah pa bodo obiskovalci nagrajeni tudi s praktičnimi nagradami. Vse skupaj zaokrožujejo s pestro in bogato nagradno igro na spletni strani in družbenih omrežjih. Na spletni strani so pripravili tudi poseben, 20-dnevni koledar, kjer bodo vsak dan odprli eno okence s čudovitim darilom iz Cityparkovih trgovin.

Na spletni strani www.citypark.si se nahajata tudi podrobnejši program dogajanja in urnik nastopov in aktivacij.