ALEJA za dan žena z lončnicami razveseljuje dame

Praznik žena so v ALEJI začeli že na predvečer dneva žena, saj je Sanjski moški Blaž Kričej Režek obiskovalke razveseljeval z rožami. Seveda pa bo s tem nadaljeval tudi danes ob 16. uri, ko lahko dišečo lončnico, pospremljeno z nasmehom in očarljivim pogledom, dobite tudi vi. Direktor ALEJE Toni Pugelj pa je ob tem dodal: »Zavedamo se pomembnosti žensk v našem življenju, zato jih spoštujemo vsak dan, ob posebnih priložnostih pa jim to želimo še posebej pokazati. Darila so lahko en način, kako izrazimo svoje spoštovanje in zahvalo ženskam v naših življenjih.«

Blaž Režek Kričej v Aleji - Modna.si
Dišečo lončnico lahko danes od 16. ure v ALEJI dobite tudi vi (Foto: Janez Štrukelj)

V ALEJI pa lahko izberete tudi pozornost za vašo drago. Presenetite jo z lepim nakitom iz prodajalne Sten time ali Pandora ali moderno torbico iz Deichmanna ali Orsaya. Po spodnje perilo se odpravite v Intimissimi ali Lisco, parfume pa najdete v trgovini L’Occitane. V Müllerju boste našli vse od kozmetike, do vaz in dodatkov za dom. Za sladko presenečenje pa so pravi naslov čokoladnica Cukrček, kavarna Zvezda ali Teta Frida.

Sanjski moški v ALEJI - Modna.si
V ALEJI skupaj s Sanjskim moškim ob dnevu žena razvajajo vse dame (Foto: Janez Štrukelj)

Dame, tudi ve ne pozabite na svoje mučenike ob njihovem prazniku in jih razveselite s pozornostjo. Tehnološke navdušence obdarite z izdelki trgovine Big Bang, ljubitelji udobnih oblačil za prosti čas pa bodo gotovo veseli darila iz And by Andraž. V Slowatch boste našli modne moške ure, Hervis je pravi naslov za športno opremo. Seveda pa lahko številne ideje za obdarovanja najdete še v njihovih trgovinah in lokalih, ki jih je več kot 80.

Seveda pa bodo vsi obdarovanci veseli darilnih bonov Desetak, ki so odlična ideja za darilo. Z njimi si lahko osvežijo svojo garderobo ali pa se kulinarično razvajajo v enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.