Jennifer Aniston trpi zaradi Brada Pitta

Jennifer Aniston naj bi bila povsem na tleh, odkar je izvedela, da si želi Brad Pitt imeti otroke z novo partnerko Ines De Ramon.

Preberi si tudi:
Brad Pitt - Modna.si

TO je mladenka, v katero se je zagledal Brad Pitt

Izgleda, da ima Brad Pitt novo damo v svojem življenju. Konec tedna so 58-letnega igralca opazili v tesnem stiku z Ines de Ramon na Bonovem koncertu v Los…

“Prijateljica” je enkrat že imela zlomljeno srce, ko si je igralec ustvaril družino s svojo bivšo ženo Angelino Jolie in zdaj, ko ga je videla z Ines, zopet preživlja težko obdobje.

Vir je v pogovoru za revijo Closer Magazine dejal, da je “ironično”, da Jennifer “vidi Brada, kako se druži z Ines v Parizu na vseh koncih, saj je bila to njuna najljubša romantična destinacija.”

Igralka ima “nekaj najsrečnejših spominov” na svoj čas z Bradom v Parizu, zato “je bilo zanjo nekoliko boleče”, ko ga je videla tam preživljati čas z novo partnerico.

Vir je dodal: “Jen je že zdavnaj sprejela, da z Bradom ne bosta ponovno skupaj in s tem je sprijaznjena.”

“Torej večinoma ni velikega problema, ko ga vidi, da gre naprej in znova najde ljubezen, a seveda je tudi ona samo človek, zato se še vedno občasno prikrade ‘kaj pa če’.”

“Jen in Brad imata skupne prijatelje, zato se dobro zaveda, da so stvari z Ines postale resne in da se pogovarjata o poroki ter upa, da si bo z njo ustvaril družino.”

“To je seveda veliko za sprejeti, saj je toliko svojega življenja sanjala o isti stvari,” je povedal vir.

Anistonova je pred kratkim spregovorila o svoji težavni poti z umetno oploditvijo, ko je bila poročena s Pittom in namignila, kako zelo si želi imeti otroke z njim.

Preberi si tudi:
Jennifer Aniston - Modna.si

Jennifer Aniston prvič o nosečnosti in iskreno o Bradu Pittu

Jennifer Aniston krasi naslovnico revije Allure za december 2022 in v intervjuju je razkrila toliko osebnih podrobnosti, ki jih prej nismo vedeli, med njimi tudi to, da je…

Čeprav bi se Jen še vedno lahko ustalila in imela družino, če bi našla “popolnega partnerja”, je vir dejal, da je to zelo “malo verjetno” in dodal, “zato je ideja, da bi imel Brad otroke z Ines, zanjo tako boleča.”