Jennifer Aniston prvič o nosečnosti in iskreno o Bradu Pittu

Jennifer Aniston krasi naslovnico revije Allure za december 2022 in v intervjuju je razkrila toliko osebnih podrobnosti, ki jih prej nismo vedeli, med njimi tudi to, da je poskušala postati mami in zakaj sta se v resnici razšla z Bradom Pittom.

53-letna zvezda serije Prijateljev je razkrila, da je leta poskušala z umetno oploditvijo, da bi imela otroka. V preteklih letih se je ogromno ugibalo o Jenniferini nosečnosti in ali sta se z Bradom razšla, ker mu ni rodila otroka. To je zdaj prvič, da je potrdila, da je dejansko poskušala imeti otroka.

“Poskušala sem zanositi. To je bila zame zahtevna pot, pot do otroka. Vsa leta in leta in leta špekulacij … Bilo je res težko. Šla sem skozi umetno oploditev, pila kitajske čaje, karkoli. Vse sem poskušala. Vse bi dala, če bi mi kdo rekel: ‘Zamrzni svoja jajčeca. Naredi si uslugo.’ Samo si ne misliš. Tako da zdaj sem tukaj. Ladja je odplula.”

“Nič ne obžalujem,” je dodala. “Pravzaprav čutim malo olajšanje, ker ni več ‘Ali lahko? Mogoče. Mogoče. Mogoče.’ Ni mi treba več razmišljati o tem.”

Spregovorila je tudi o napačnih govoricah, da je bila sebična ali da ji je bilo mar samo za svojo kariero, zlasti ko gre za njen pretekli zakon (in čeprav ga ni imenovala po imenu, mnogi verjamejo, da se nanaša na Brada Pitta.)

“Zanimala me je le moja kariera. In bog ne daj, da je ženska uspešna in nima otrok. In razlog, zakaj me je mož zapustil, zakaj sva se razšla in končala zakon, je bil ta, da mu nisem hotela dati otroka. To so bile absolutne laži. Na tej točki mi ni treba ničesar skrivati.”

Preberi si tudi:
Jennifer Aniston o solati, ki jo je jedla vsak dan med snemanjem serije Prijatelji

Jennifer Aniston o solati, ki jo je jedla vsak dan med snemanjem serije Prijatelji

V začetku tega leta je na TikToku postal viralen video, ki prikazuje solato, ki naj bi jo Jennifer Aniston jedla vsak dan med snemanjem priljubljene humoristične serije Prijatelji.…