Zakaj je bil Matthew Perry tisti, ki je povedal zadnji stavek v seriji Prijatelji

Matthew Perry je spregovoril o tem, da je bil prav on tisti igralec, ki je rekel zadnji stavek v priljubljeni seriji Prijatelji.

53-letni igralec, ki je igral Chandlerja Binga skozi vseh 10 sezon serije, je v svoji novi knjigi “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” razkril, kako se je to zgodilo.

Igralec pravi, da je sam prosil za to.

“Pred to zadnjo epizodo sem Marto Kauffman odpeljal na samo,” je zapisal. “Nikogar drugega ne bo zanimalo to razen mene,” sem rekel. “‘Torej, prosim, ali imam lahko zadnji stavek?’ Tako da, ko smo vsi šli iz stanovanja in je Rachel predlagala zadnjo kavo, sem moral jaz zagrniti zaveso pri Prijateljih.”

V zadnjem prizoru serije se šest prijateljev zbere v zdaj praznem stanovanju Monice in Chandlerja, preden se par preseli v predmestje s svojima dvojčkoma.

Ko skupina pusti svoje ključe na mestu na pultu, Rachel predlaga, da gredo vsi na kavo, s čimer se vsi strinjajo, nato pa Chandler izreče eno od svojih sarkastičnih vprašanj: “Seveda, kam?”

“Všeč mi je pogled na Schwimmerjevem obrazu, ko izrečem to besedo – to je popolna kombinacija naklonjenosti in zabave, natanko tisto, kar je serija Prijatelji vedno dajala svetu,” je dodal Matthew.

Preberi si tudi:
TOLIKO zvezdniki serije Prijatelji še vedno zaslužijo vsako leto od predvajanja!

TOLIKO zvezdniki serije Prijatelji še vedno zaslužijo vsako leto od predvajanja!

Serija Prijatelji je bila, in še vedno je, izjemno uspešna humoristična serija, ki je glavnim igralcem povsem spremenila življenja. Ne le, da jih pozna cel svet, tudi bančni…