TOLIKO zvezdniki serije Prijatelji še vedno zaslužijo vsako leto od predvajanja!

Serija je bila, in še vedno je, izjemno uspešna humoristična serija, ki je glavnim igralcem povsem spremenila življenja. Ne le, da jih pozna cel svet, tudi bančni računi se jim iz leta v leto lepo polnijo.

Igralska zasedba v seriji Prijatelji se je o vseh svojih pogodbah pogajala kot enota in ne kot posamezniki, njihovi posli (zlasti tisti, sklenjeni proti koncu snemanja šova) pa pričajo o moči kolektivnih pogajanj. V zadnjih dveh sezonah šova so Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer zaslužili po milijon dolarjev za vsako posamezno epizodo – posel, ki je ženske članice igralske zasedbe zasidral na vrh najbolje plačanih igralk v zgodovini televizije. A to niti ni bil najboljši del pogodb zasedbe Prijatelji; leta 2000 je vseh šest zvezdnikov serije prejelo dva odstotka neverjetno donosnih prihodkov.

Se ti zdi to malo? Poglejmo primer iz leta 2015 – 11 let po predvajanju zadnje epizode, serija vsako leto še vedno prinese 1 milijardo dolarjev dobička! To pomeni 20 milijonov dolarjev vsako leto za vsakega od šestih članov zasedbe Prijatelji – ja, tudi če samo ležijo na plaži s koktejlom v roki!


Ali si videla, koliko denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007?

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si