fbpx

Aleksander Mežek bo zaokrožil četrtkove koncerte na ALEJI SKY

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA vas je vse poletje razvajalo s koncerti najboljših slovenskih glasbenikov in filmskimi večeri pod zvezdami. Današnje predvajanje risanke Minioni: Grujev vzpon bo zaključilo kino projekcije na prostem, sezono LEJ, koncertov pa bo zaključil zimzeleno obarvan večer. Na ALEJO SKY prihaja legenda slovenske glasbe Aleksander Mežek. Le kdo ne pozna njegove priredbe pesmi Johna Denverja Country Road ali po Mežkovo, Siva pot? Po vrnitvi iz Velike Britanije se pogosteje pojavlja na slovenskih glasbenih odrih, na ALEJI SKY pa mu bo družbo delal gost Gregor Strasbergar. Koncert bi se moral zgoditi danes ob 20. uri, vendar je zaradi slabega vremena prestavljen na ponedeljek, 12. septembra. Brezplačne vstopnice za kino in koncert lahko prevzamete na info točki nakupovalnega središča.

Filmske uspešnice pod zvezdami na Aleji SKY
Filmske uspešnice pod zvezdami na Aleji SKY (Foto: Matic Kremžar in Žiga Intihar)

Poletne četrtkove večere na ALEJI so s svojimi nastopi do sedaj popestrili že številni slovenski glasbeniki, ki so navdušeni nad edinstvenim prizoriščem na ALEJI SKY in izredno hvaležno publiko. ALEJA je gostila številna znana imena: Nipkeja, Alenko Godec, Mirkota in Markota iz skupine Avtomobili, Guštija, Kokosye, Manco in Domna, Jureta Lesarja, Martino in Domna, EMKEJa in Bepop Al Fresco. ALEJA pa poleg glasbenih presenečenj vedno znova ponudi filmske premiere, saj so v kinu pod zvezdami vsako sredo predvajali filmske uspešnice, med drugim DC ligo super-ljubljenčkov, Top Gun: Maverick, Hiter kot strel, Elvis, Thor: Ljubezen in grom ter Črni telefon.

ALEJO je zajela tudi navijaška evforija. Vse do nedelje, 18. septembra, lahko na ALEJI SKY navijate za našo košarkarsko in odbojkarsko ekipo. Oglejte si predvajanje tekem evropskega prvenstva in spodbujajte naše fante na poti do zmage. Dogajanje spremlja pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje, ki pripomorejo k zmagi. V osrednjem prostoru nakupovalnega središča pa si še vedno lahko ogledate zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.

Oglejte si tekme evropskega prvenstva in spodbujajte naše fante na poti do zmage (Foto: Sašo Radej)
Oglejte si tekme evropskega prvenstva in spodbujajte naše fante na poti do zmage (Foto: Sašo Radej)