Ali Hailey Baldwin in Justin Bieber pričakujeta prvega otroka?

Je manekenka res že tri mesece noseča?

Razen če zadnjih nekaj mesecev živiš v jami, potem veš, da sta se Hailey Baldwin in Justin Bieber julija letos zaročila. Čeprav je bilo njuno razmerje v preteklosti zelo nestabilno pa je zdaj očitno zveza zelo resna. Izgledata resnično zaljubljena do ušes, saj o naklonjenosti pišeta tudi na socialnih omrežjih.

V zadnjem času se je veliko ugibalo, ali sta zvezdnika poročena ali ne in to je zdaj končno tudi uradno potrjeno. Zaradi takšnega hitenja s poroko pa zdaj mnogi ugibajo, ali je Hailey Baldwin morda že noseča. Privržence para je zmedla objava in zapis pod fotografijo Justinovega očeta na Instagramu. V ponedeljek, 1. oktobra je Jeremy Bieber objavil fotografijo sebe skupaj s sinom Justinom Bieberjem, ki v rokah drži svojo polsestro Bay Bieber, ki jo je 16. avgusta rodila Jeremyjeva trenutna žena Chelsey Bieber. Pod fotografijo, na kateri so vsi njegovi otroci, je Jeremy zapisal: “Biti oče #Bieber’s”.

Fotografijo so pod drobnogled takoj vzeli Justinovi privrženci, katere pa je veliko bolj kot prisrčna fotografija zanimal zapis pod njo. Mnogi so namreč prepričani, da je zapis namenjen Justinu ter da pevec in manekenka pričakujeta svojega prvega otroka. Pa ga res? Na uradno izjavo bomo očitno morali še malo počakati.