Ali je Gwen Stefani noseča?

Gwen Stefani je nedavno podžgala govorice o svoji nosečnosti, saj številni oboževalci domnevajo, da so v zadnji epizodi oddaje The Voice opazili nosečniši trebušček. Če je 53-letna pevka res noseča, bo to njen četrti otrok, za njo in 46-letnega Blakea Sheltona pa prvi skupni otrok. Trenutno sta mama in očim trem sinovom, 16-letnemu Kingstonu, 14-letni Zumi in 8-letnemu Apollu, ki jih ima Gwen skupaj z bivšim možem Gavinom Rossdaleom.

Govorice o nosečnosti je Gwen sprožila s svojim videzom v finalni oddaji, kjer je nosila kratko obleko z leopardjim vzorcem in mrežastimi najlonkami. Na Instagramu je objavila kratek video, v katerem razkazuje svoj videz in številni so prepričani, da se pod obleko skriva nosečniški trebušček.

“Torej noseča ali kaj?” je odkrito vprašal en oboževalec in dodal: “Ne dovoli, da bi brutalne revije razkrile namesto tebe.” “Neverjetno. Izgleda kot majhen nosečniški trebušček,” je komentiral drug oboževalec, s čimer se nekdo ni strinjal, rekoč: “Ne, samo poskuša pridobiti težo, da bi izgledala bolj ‘podeželsko’.”

Še bolj v pevkino nosečnost pa jih je prepričal nedavni video, v katerem Gwen med peko medenjakov z Blakeom nosi ohlapen pulover.

Čeprav ne Blake ne Gwen nista komentirala govoric, pa naj bi bližnji viri za Life & Style že potrdili nosečnost po več neuspelih poskusih z umetno oploditvijo. Vir trdi, da je bil par – ki je poročen od julija 2021 – pripravljen odnehati, vendar je še zadnjič poskusil z umetno oploditvijo.

Gwen naj bi si obupano želela “Blaku dati njegovega lastnega otroka” in “se je pred nekaj meseci odločila dati umetni oploditvi še eno priložnost.” “Po vsaki rundi je bila polna upanja in bila razočarana, ko se to ni zgodilo,” je nadaljeval bližnji vir. “Bila je tako obupana, da bi imela otroka z Blakeom, da je pritiskala nase, kar je bilo težko tudi za njega.”