Domov » Nakit » Ali je Jennifer Lopez zaročena?

Ali je Jennifer Lopez zaročena?

NakitVIP
Ali je Jennifer Lopez zaročena?
📷 ARod / Instagram

Samo poglej si ta ogromen diamantni prstan!

Pevko so nedavno v Bostonu opazili z ogromnim diamantnim prstanom, medtem ko se je udeležila druge tekme ameriške baseball lige World Series s partnerjem Alexom Rodriguezom. 45-letnik in nekdanji igralec pri ekipi Yankee je na svojem Instagram profilu objavil video, v katerem Jennifer Lopez kaže znake za igro na igrišču. Vendar je precej težko biti pozoren na njene gibe, ko pa se ji na roki blešči ogromen diamantni prstan.

“Jennifer, kakšen je znak?” je Alex vprašal Jennifer, le-ta pa je začela kazati ročne znake. Kljub impresivnem poznavanju znakov, pa moramo priznati, da je vso našo pozornost dobil bleščeči prstan, ki se ga nikakor ne da spregledati.

Ampak, ali Jennifer nosi prstan na desni ali na levi roki? V videu izgleda, kot da diamantni prstan krasi prstanec njene desne roke in ne leve. Vsekakor pa je možno, da je Alex video posnel v selfie načinu, kar prezrcali sliko in posledično bi to pomenilo, da je bil prstan v resnici na levi roki.

Zvezdnika sta v razmerju od lanskega leta, tako da mnogi v kratkem pričakujejo zaročitev. Se je ta morda res že zgodila? Vse bo očitno razkril čas.