Ali Miley Cyrus in Liam Hemsworth pričakujeta prvega otroka?

Potem, ko je Miley Cyrus sredi julija sprožila ugibanja, da sta se z dolgoletnim fantom Liamom Hemsworthom razšla, s tem ko je 12. julija s svojega Instagram profila začela brisati fotografije, vključno s tistimi, na katerih sta skupaj z zaročencem Liamom, pa je 19. julija Liam utišal govorice z objavo zabavnega video posnetka, na katerem se skupaj z Miley vozita v avtu in dal svetu jasno vedeti, da sta še vedno skupaj.

A post shared by Miley Cyrus (@mileysofficial) on

In ne le da sta skupaj, par naj bi bil še kako zelo pripravljen ustvariti družino. “Bližje sta si kot kdajkoli prej. Miley se preprosto noče več izpostavljati – njeni prijatelji menijo, da je v zgodnji fazi nosečnosti,” je pojasnil bližnji vir. “Vsi govorijo o tem. Liam si že na vso moč želi z Miley ustvariti družino in zdaj izgleda, da se mu bodo sanje končno uresničile!”

Lansko leto je 25-letnica, ki je bila velika ljubiteljica marihuane razkrila, da je nehala kaditi travo. Poleg tega pa si tudi ne barva več las in ko so jo 18. julija nazadnje opazili v javnosti skupaj z Liamom je izgledalo, kot da se pod široko majico že skriva majhen trebušček.

Miley naj bi kazala vse znake nosečnosti, pravijo njeni bližnji. “Izogiba se alkoholu, hrepeni po ledenih lučkah in sladoledu ter čuti slabosti. Liam se ne more nehati dotikati njenega trebuha. To je zanj uresničitev sanj in z Miley si že ogledujeta otroška oblačila,” je še dodal vir.