Ali noseča Ciara kopira nosečo Beyoncé?

Ena mama ukradla videz drugi mami!

Ciara se je na zabavi po filmskih nagradah Oskarji 26. februarja preoblekla kar dvakrat in en od teh dveh videzov je zelo spominjal na nekaj, kar smo že videli.

31-letna “I Bet” pevka, ki je v pričakovanju svojega prvega otroka z možem Russell-om Wilson-om (Ciara ima iz razpadle zveze z raperjem Future že sina) je blestela v žametni rdeči obleki znamke Jovani Couture. Oprijeti model obleke je poudaril nosečniški trebušček, medtem ko je globoki dekolte postavil na razgled njeni “prijateljici”. Videz je pevka dopolnila z bleščečo ‘choker’ verižico in sandali.

Si pravkar doživela déjà vu? To pa zato, ker je Beyoncé nosila skrajda identični stil na letošnjih Grammyjih 12. februarja. Queen Bey je prav tako žarela v rubinasto rdeči obleki z globokim V-dekoltejem, ki jo je oblikoval Peter Dundas. Tako Beyoncé kot Ciara sta imeli tudi zelo podobno pričesko – dolgi zravnani lasje. Poleg vseh teh podobnosti pa imata obe tudi nosečniški trebušček, saj je tudi Bey v pričakovanju – z možem Jay-Zjem pričakuje dvojčka.

Čeprav je Ciara morda dobila navdih pri “Formation” pevki, pa se je sama kljub vsemu oblekla v največji trend letošnjega leta: žamet.