fbpx

Ali princ Harry laže o izgubi svoje nedolžnosti?

Angleški igralec pravi, da pozna vso resnico!

Princ Harry je povedal zgodbo o izgubi nedolžnosti v svojem memoarju “Spare”, zdaj pa Rupert Everett trdi, da je princ lagal.

63-letni igralec trdi, da pozna resnično zgodbo o tem, kako je Harry izgubil nedolžnost, ta pa se razlikuje od zgodbe, ki je zapisana v knjigi.

Harry je trdil, da je izgubil nedolžnost s “starejšo žensko” in da se je “to zgodilo na travnatem polju za polnim pubom.”

Preberi si tudi:
Elizabeth Hurley, princ Harry - Modna.si

Elizabeth Hurley prvič o tem, da je princu Harryju vzela nedolžnost

Začele so krožiti govorice, da naj bi Elizabeth Hurley princu Harryju vzela nedolžnost, zdaj pa je igralka tudi prvič spregovorila o tem. Princ Harry naj bi v svojem…

“Rada je imela konje, precej, in obravnavala me je kot mladega žrebca,” je zapisal. “Hitra vožnja, po kateri me je udarila po zadnjici in me poslala v milost.”

V novem intervjuju je Rupert ovrgel trditev in rekel, da pozna žensko, ki je Harryju vzela nedolžnost.

“Mimogrede, vem, kdo je ženska, s katero je izgubil nedolžnost. In ni bilo za pubom. In ni bilo v tej državi,” je Rupert povedal za The Telegraph. V časopisu so zapisali, da je “dobil iskrico v očeh”, ko je govoril o tem.

“Samo razkrivam, da vem,” je dodal.

Vir blizu vojvode suseškega se je odzval na trditev in rekel: “Neverjetno, da [Everett] pozna tako osebno podrobnost bolje kot sam princ Harry.”

Preberi si tudi:
Zelen smoothie Kate Middleton - Modna.si

Recept za smoothie, ki ga vsako jutro pije Kate Middleton

Nobenega dvoma ni, da Kate Middleton vedno izgleda izjemno. Od rdečih preprog do kraljevih nastopov, žena princa Williama številne kraljeve oboževalce navdušuje s svojim zavidljivim sijajem kože –…