Oboževalci Gwen Stefani: “Kaj si naredila s svojim obrazom?”

Tako “drugačna” in “neprepoznavna”.

Gwen Stefani je nedvomno velika ikona lepote in stila, dobitnica grammyja pa je nedavno objavila tri selfije za promocijo najnovejšega lip gloss izdelka svoje blagovne znamke.

53-letna lastnica lepotne znamke GXVE Beauty je že dolgo označena kot brezčasna lepotica in da izgleda “mlada za svoja leta”. Nekateri oboževalci so nedavno objavo na Instagramu komentirali, da so “prepričani”, da je pevka “pred kratkim imela plastično operacijo”.

Medtem ko Gwen v zadnjem času ni ne potrdila ne zanikala, da je šla pod nož, mnogi njeni sledilci še naprej izražajo mnenja, da izgleda “drugačna” in “neprepoznavna”.

Stefani je razkazovala ličila s čudovito sijočimi ustnicami in prejela na tisoče všečkov ter komentarjev od svojih 15,4 milijona sledilcev. Medtem ko so bili mnogi pozitivni in hvalili pevko, pa so drugi izražali “zaskrbljenost”, da si je vse manj in manj podobna.

“Gwen te fotografijo sploh ne izgledajo kot ti,” je zapisal eden, drugi pa dodal, “Komaj izgleda kot ista Gwen!!” Tretji je zapisal: “Ne prepoznam je. Videl sem jo nastopati v živo v LA-ju v poznih devetdesetih. Pokliči nazaj, Gwen,” na kar je četrti odgovoril: “Ustnice so preveč napihnjene.”

Eden od komentarjev se je tudi glasil, da je njena naravna lepota vedno izstopala: “Gwen! Spremljam te leta … Kaj si naredila s svojim obrazom?! Izgledaš kot lutka … Vedno si bila tako lepa!!”

Primerjavo njenega obraza izpred let in danes si lahko pogledaš spodaj.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez med snemanjem filma ‘Shotgun Wedding’ skoraj padla s pečine

Jennifer Lopez je med snemanjem prizora za svoj novi film Shotgun Wedding skoraj padla čez pečino. 53-letna igralka igra poleg Josha Duhamela in Jennifer Coolidge v filmu od…